Το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής NeuroΑge NRG, σύμμαχος για υψηλότερα επίπεδα ενέργειας και πνευματικής εγρήγορσης.

NeuroAge NRG

Νιώθεις κούραση, έχεις χαμηλά επίπεδα ενέργειας και μειωμένη απόδοση στη δουλειά; Το NeuroAge NRG είναι μια από τις τρεις εξειδικευμένες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις που προσφέρει η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής NeuroAge, το οποίο συμβάλλει τόσο στην ενίσχυση της εγρήγορσης όσο και της συγκέντρωσης, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης.

Το NeuroAge NRG, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς NeuroAge περιέχουν έναν αποτελεσματικό συνδυασμό βασικών συστατικών εγκεκριμένων από την EFSA: Σίδηρο, Παντοθενικό Οξύ και Καφεΐνη, και κλινικά ελεγμένων: Ουριδίνη, Κυτιδίνη, (L)-Γλουταμίνη. Επιπλέον, το NeuroAge NRG είναι εμπλουτισμένο με (L)-Θειανίνη. Αυτός ο συνδυασμός συστατικών συμβάλλει στην ενίσχυση της πνευματικής εγρήγορσης και στη βελτίωση της συγκέντρωσης βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους, να διατηρήσουν υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας, φέρνοντας αποτελεσματικά εις πέρας όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.

Το NeuroAge NRG απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Η σειρά NeuroAge –NeuroAge, NeuroAge SLEEP, NeuroAge NRG- διατίθεται αποκλειστικά στα Φαρμακεία από το τμήμα Consumer HealthCare της ELPEN, την πρωτοπόρο Ελληνική φαρμακευτική Βιομηχανία.


300x300 PSEF
J003734 WebBanner NurofenDurance 300x300px
dettol 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD