Η επανάσταση στην αφαίρεση κάλων!

Compeed Active CornNEWPACK

Τα νέα επιθέματα Compeed με σαλικυλικό οξύ είναι τόσο αποτελεσματικά που μπορούν να αντιμετωπίσουν και τους πιο δύσκολους κάλους. Το σαλικυλικό οξύ που περιέχουν, είναι ένα ενεργό συστατικό που μαλακώνει και αντιμετωπίζει τα νεκρά συσσωρευμένα κύτταρα του κάλου.

Σταθερότητα

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά επιθέματα, το νέο επίθεμα Compeed εφαρμόζει απόλυτα και σταθερά στο δέρμα, διασφαλίζοντας ότι ο δίσκος με το σαλικυλικό οξύ παραμένει πάνω στον κάλο, ακόμα και μέσα στο ντους! Αυτό έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα καθώς έτσι δεν επηρεάζεται το υγιές δέρμα.

Άμεση ανακούφιση

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους τα επιθέματα Compeed με το ειδικό προστατευτικό gel προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τον κάλο και προστασία από την τριβή και την πίεση. Ενώ χάρη στην υδροκολλοειδή τεχνολογία τους, ενισχύουν την υγρασία της περιοχής συμβάλλοντας στην ταχύτερη αντιμετώπισή του.

Διαφανή και διακριτικά

Τα επιθέματα Compeed είναι εξαιρετικά διαφανή και λεπτά εφαρμόζοντας σταθερά ως δεύτερο δέρμα. Αυτό τα καθιστά ιδιαίτερα διακριτικά, σχεδόν αόρατα. Ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται ακόμα και το καλοκαίρι με ανοιχτά παπούτσια!

300x300 PSEF
J003734 WebBanner NurofenDurance 300x300px
dettol 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300

Flash not installed.

300X300NewPharmaCorner