EAU DE COLOGNE  THE BODY LINE SHOWERGEL ALL
Περισσότερη δροσιά από καλοκαιρινά αρώματα και η απόλυτη αίσθηση αναζωογόνησης, καθώς η συλλογή ΚΟΡΡΕΣ Eau De Cologne βρίσκει νέο σημείο αναφοράς σε μία σειρά περιποίησης σώματος, με εξίσου φρέσκια, ανέμελη διάθεση.

Αφρόλουτρα και Body Milk συμπληρώνουν τα αντίστοιχα Eau De Cologne, πολλαπλασιάζοντας την ένταση του «ταξιδιού» σε ανθισμένες εκτάσεις και εξωτικούς προορισμούς, συνδυάζοντας αρώματα από φρέσκα, τροπικά φρούτα και μπουκέτα πολύχρωμων λουλουδιών.

EAU DE COLOGNE  THE BODY LNE BODY MILK ALL

Με φόρμουλες φυσικής κατεύθυνσης βασισμένες στις πρωτεΐνες Σιταριού και το βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας, τα εξαιρετικά ενυδατικά αφρόλουτρα της νέας σειράς σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, ενώ διαθέτουν μαλακτικές ιδιότητες. Τα body milks με ελληνικό βιολογικό Αμυγδαλέλαιο -πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα-, βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης και Αλθαίας, προβιταμίνη Β5 και βούτυρο Karité, προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη και μαλακτική δράση.

MANGO CANDY
EAU DE COLOGNE/ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ/ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
Η αφετηρία έχει μια καραμελένια γλυκύτητα, ενώ, περνώντας μέσα από floral νότες, καταλήγει σε συνδυασμό εξωτικών φρούτων με κυρίαρχο το Μάνγκο.

APPLE BLOSSOM
EAU DE COLOGNE/ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ/ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
Διακριτικές νότες από φρέσκα φρούτα -Μήλο, Καρπούζι, Ροδάκινο- και υδρόβια λουλούδια εναλλάσσονται σε αυτή την ultra αναζωογονητική αρωματική πυραμίδα.

LILY BOUQUET
EAU DE COLOGNE/ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ/ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
Βιολέτα, Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Ylang Ylang σχηματίζουν αυτό το μπουκέτο από άνθη που ακουμπά ανάλαφρα την επιδερμίδα με δροσερά, ανοιξιάτικα αρώματα.

COCONUT SAND
EAU DE COLOGNE/ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ/ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
Η τροπική Καρύδα στην πρώτη γραμμή, περιβάλλεται από Βανίλια Μαδαγασκάρης και Περγαμόντο, στον πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινό συνδυασμό από νότες.

ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr