papaggeli

Το καλοκαίρι η έκθεσή μας στην ηλιακή ακτινοβολία αυξάνεται. Ηλιοθεραπεία, πρωινές βόλτες, θαλάσσια σπορ και τόσες άλλες δραστηριότητες, που παρ’ ότι είναι πολύ ευχάριστες ουσιαστικά ταλαιπωρούν το δέρμα και τα μαλλιά μας. Οι υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA και UVB συντελούν στην πρόωρη και επικίνδυνη γήρανση των κυττάρων, την αφυδάτωση του δέρματος και την αποδυνάμωση των μαλλιών. Οι συνέπειες αυτές γίνονται ακόμη πιο επιβαρυντικές αν συνυπολογίσουμε τη φθορά που μας προκαλεί το αλάτι της θάλασσας και η υγρασία της εποχής.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά δηλώνει η πανέμορφη Έλλη Παπαγγελή «Είμαι λάτρης των θαλάσσιων σπορ και το Collagen Pro Active μου προσφέρει την προστασία που έχει ανάγκη το δέρμα μου και τα μαλλιά μου, ενισχύοντας παράλληλα την ενέργεια που χρειάζομαι. Ταυτόχρονα με το σύμπλεγμα βιταμινών Β που περιέχει, αποκτώ ένα υπέροχο μαύρισμα. Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει ένα άλλο κολλαγόνο από ψάρι, με υαλουρονικό οξύ αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Με το Collagen Pro Active απολαμβάνω το καλοκαίρι χωρίς να ανησυχώ για τίποτα. Ένα σφηνάκι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, είναι το μυστικό της υγείας και της ομορφιάς μου».

Το Collagen Pro- Active, το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού, είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για άντρες και γυναίκες. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro- Active

από το site www.collagenpower.gr

και τη σελίδα μας στο Facebook με πάνω από 112.000 φίλους!

Facebook: Drink Collagen for Health & Beauty

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr