lactacyd

Το Lactacyd, ο ειδικός για τη γυναικεία υγιεινή για περισσότερα από 60 χρόνια, βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της σύγχρονης γυναίκας, βοηθώντας τη να διατηρήσει την αυτονομία και τη σιγουριά της σε κάθε στάδιο της ζωής της. Στόχος του Lactacyd είναι να αναδείξει το δυναμισμό της γυναίκας που επιδεικνύει τη θετική ενέργεια και την αυτοπεποίθησή της.

Το Lactacyd γνωρίζει ότι για να έχει μια γυναίκα τον έλεγχο της υγιεινής της, χρειάζεται έναν προσωπικό και πιστό σύμμαχο. Το Lactacyd προσφέρει μια σειρά με ήπιες και κλινικά ελεγμένες λοσιόν καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, ειδικά προσαρμοσμένες στις ειδικές ανάγκες της κάθε γυναίκας, που θα τη βοηθήσουν να αισθάνεται καθαρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη μέρα, κάθε μέρα.

H ευαίσθητη περιοχή: μια λεπτή ισορροπία

Η ιδιαίτερη ισορροπία του κόλπου βασίζεται σε ένα ισορροπημένο αλλά ιδιαίτερα ευαίσθητο σύστημα. Ένας υγιής κόλπος έχει μεγάλες αποικίες γαλακτοβακίλλων, οι οποίες αποτελούν μέρος της φυσικής χλωρίδας του κόλπου, δημιουργώντας ένα περιβάλλον με pH 3,8 έως 4,5. Αυτό το ελαφρώς όξινο περιβάλλον αποτελεί ένα φυσικό αμυντικό μηχανισμό για προστασία από την εξάπλωση βακτηρίων. Αν το pH του κόλπου αλλάξει και γίνει λιγότερο όξινο, ο φυσικός αμυντικός μηχανισμός εξασθενεί και άλλα βακτήρια πολλαπλασιάζονται στον κόλπο. Αυτό ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη κολπικών λοιμώξεων, όπως είναι η βακτηριακή κολπίτιδα ή οι μυκητιασικές λοιμώξεις (candida).

Παράγοντες διατάραξης της ισορροπίας της ευαίσθητης περιοχής
Μερικές φορές οι αλλαγές στην ευαίσθητη περιοχή προκύπτουν όταν υπάρχουν ορμονικές αλλαγές, όπως κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης, της εγκυμοσύνης ή της εμμηνόπαυσης. Ακόμη και καθημερινές δραστηριότητες μπορούν να διαταράξουν τη λεπτή αυτή ισορροπία, όπως συνθετικά & στενά ρούχα, ισχυρά μαλακτικά ρούχων που χρησιμοποιούνται για το πλύσιμο εσωρούχων, άθληση, ορισμένες τροφές, άγχος, κούραση & χαμηλή αντίσταση οργανισμού, σεξουαλικές δραστηριότητες, κοινά σαπούνια ή αφροντούς, ορισμένα αντιβιοτικά που καταστρέφουν υγιή κύτταρα, καθώς και ταμπόν & σερβιέτες.

Γιατί το Lactacyd είναι κατάλληλο για κάθε γυναίκα;

Το νερό από μόνο του ή τα κοινά σαπούνια δεν αποκαθιστούν την ισορροπία της κολπικής χλωρίδας. Αυτό ενδέχεται να προκαλέσει δυσφορία, όπως κνησμό, ερύθημα και μερικές φορές ακόμη και λοιμώξεις. Μια σωστή καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής είναι ένα εύκολο μέτρο προστασίας για την αντιμετώπιση της ανάπτυξης των συμπτωμάτων κολπικών λοιμώξεων.

Τα προϊόντα καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής Lactacyd περιέχουν γαλακτικό οξύ, το οποίο είναι βασικό για την υγεία του κόλπου και του δέρματος, καθώς λειτουργεί ως ρυθμιστής pH και ως ενυδατικός παράγοντας. Επιπλέον, το Lactacyd παρέχει μια φυσική προστασία καθώς έχει τις εξής ιδιότητες:

- Συνεργάζεται με τις φυσικές άμυνες του οργανισμού

- Σέβεται το φυσικό αμυντικό μηχανισμό του κόλπου και το ελαφρώς όξινο pH του

- Ενεργοποιεί την ανάπτυξη γαλακτοβάκιλλων και βοηθάει στην ομαλοποίηση της κολπικής χλωρίδας

- Είναι κλινικά και γυναικολογικά ελεγμένο

- Βοηθάει στην αναστολή της ανάπτυξης παθογόνων οργανισμών

- Περιέχει βιολογικό γαλακτικό οξύ

- Σαπούνι χωρίς αλκοόλη

- Πολύ ήπιο και κατάλληλο για καθημερινή χρήση

- Εύκολο ξέβγαλμα

Lactacyd….γιατί η αυτοπεποίθηση φαίνεται!

Από την Omega Pharma Hellas

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS