Ruby Μετρητής

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ η φαρμακευτική εταιρεία με την πολυετή ειδίκευση στο χώρο του διαβήτη, παρουσιάζει το υψηλής τεχνολογίας σύστημα αυτοελέγχου για τη μέτρηση της γλυκόζης του αίματος Ruby©, το οποίο κατασκευάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου προτύπου ποιότητας ISO 15197:2013.

Ο μετρητής Ruby© αξιολογήθηκε έναντι εξειδικευμένων εργαστηριακών μεθόδων προσδιορισμού της γλυκόζης του αίματος και βρέθηκε ότι παρέχει κλινικά ακριβή αποτελέσματα. Οι ταινίες μέτρησης του συστήματος αυτοελέγχου Ruby© αξιοποιούν τις ιδιότητες του νεότερου ενζύμου GDH-FAD (αφυδρογονάση της γλυκόζης) παρέχοντας πιο αξιόπιστα και ακριβή αποτελέσματα είτε οι μετρήσεις πραγματοποιούνται σε δείγμα από το δάχτυλο, είτε από άλλα εναλλακτικά σημεία.

Ο μετρητής Ruby© χρησιμοποιεί μπαταρίες τύπου ΑΑΑ (π.χ. οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται στα τηλεκοντρόλ) και όχι τύπου CR2032 (μπαταρίες τύπου «κουμπί»), καθιστώντας ευκολότερη την εύρεση και αντικατάστασή τους.

Το σύστημα αυτοελέγχου για τη γλυκόζη του αίματος Ruby© κατασκευάζεται από την ελβετική εταιρεία Lobeck Medical LTD, η οποία εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή ιατρικών προϊόντων. Εδώ και 30 χρόνια η εταιρεία Lobeck Medical LTD επικεντρώνεται στην παροχή πρακτικών και εύκολων στη χρήση προϊόντων για τις ανάγκες των ασθενών με διαβήτη, σύμφωνα πάντα με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα.

Ο αυτοέλεγχος της γλυκόζης του αίματος θεωρείται σπουδαία πηγή πληροφοριών που βοηθά αποτελεσματικά στην καλύτερη ρύθμιση του σακχαρώδους διαβήτη. Είναι απαραίτητο τα άτομα με διαβήτη να γνωρίζουν ότι σωστός αυτοέλεγχος σημαίνει σωστή χρήση των μετρητών και εναλλαγή των μετρήσεων του σακχάρου κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου, ούτως ώστε ο αυτοέλεγχος να συμβάλλει ουσιαστικά στη ρύθμιση του διαβήτη και στην καλύτερη ποιότητα ζωής τους.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr