MORELLO LIPSTICK ALL

Το νέο Morello Lipstick της ΚΟΡΡΕΣ επαναφέρει στο προσκήνιο την αξία του κλασικού κραγιόν, καθώς το διαχρονικό του προφίλ συνδέεται με την τεχνολογία και τα φυσικά συστατικά. Χείλη με το πιο βαθύ, γεμάτο και σταθερό χρώμα -σε ένα μόλις πέρασμα- υπογραμμίζουν την, αναλλοίωτη στο χρόνο, αρχή της γυναικείας γοητείας.

 

Κραγιόν κρεμώδες, αλλά με λεπτή υφή. Χρώμα με διάρκεια, χωρίς να στεγνώνει τα χείλη. Ένα λεπτό χρωματιστό φιλμ, που όμως αποδίδει απόλυτα την ένταση και το βάθος του χρώματος. Λαμπερό τελείωμα που σχηματίζει και τονίζει τέλεια τα χείλη.

Ένα σύστημα μικροχρωστικών και φυσικών ελαίων εγγυάται τη μέγιστη χρωματική απόδοση και ένταση σε ένα μόνο πέρασμα. Απόλυτα συμβατή με τη φυσιολογία των χειλιών, η νέα αυτή τεχνολογία επιτρέπει τη βέλτιστη ομογενοποίηση και ανάμειξη των χρωστικών πιγμέντων με τη βάση φυσικών ελαίων. Δημιουργεί μία κρεμώδη, ανάλαφρη υφή και απελευθερώνει ένα λεπτό, σταθερό στρώμα ομοιόμορφου και γεμάτου χρώματος.

Το έλαιο από Morello -ποικιλία βύσσινου, πλούσιο σε λιπαρά οξέα- σε συνδυασμό με το έλαιο από Ηλίανθο φροντίζουν τα χείλη, καθώς τα ενυδατώνουν και αφήνουν μία εξαιρετικά βελούδινη αίσθηση. Η φυσική κατεύθυνση σχεδιασμού του νέου κραγιόν ενισχύεται από την απουσία αμφιλεγόμενων συνθετικών ουσιών, όπως mineral oil, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες και parabens.

CLASSIC RED 54

Η καθαρή, κλασική κόκκινη απόχρωση του Morello Lipstick ορίζει το χαρακτήρα της συλλογής, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 10 αποχρώσεις -από ανοιχτά, γήινα έως και βαθιά μπορντώ χρώματα.

Το ΚΟΡΡΕΣ Morello Lipstick είναι το νέο κλασικό κραγιόν.

MORELLO LIPSTICK

THE CLASSIC EARTH SHADES

WARM BEIGE 03
BLOOMING PINK 15
VIBRANT FUCHSIA 19
VIVID PINK 21
LUMINOUS CORAL 44

THE CLASSIC RED/ DARK SHADES

CLASSIC RED 54
NATURAL PURPLE 23
PEARL BERRY 28
MOCHA BROWN 34
BURGUNDY RED 59

ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS