7

Πέρασαν πια οι γιορτές, βγήκαμε, διασκεδάσαμε, παρευρεθήκαμε σε οικογενειακά και φιλικά τραπέζια και χαρίσαμε για λίγο στον εαυτό μας εκτός από μια γλυκιά ανάμνηση και αρκετές ίσως «ενοχές» για κάποιες μικρές.. γευστικές παρασπονδίες που μπορεί να κάναμε. Επιβαρύναμε τον οργανισμό μας με περισσότερο φαγητό, αλκοόλ και την αντίστοιχη σωματική κόπωση, που συνοδεύει τις εορταστικές ημέρες. Τι γίνεται λοιπόν τώρα, μετά από όλες αυτές τις παρασπονδίες; Έχουμε ανάγκη από μια ολική αποτοξίνωση, μια γρήγορη ανανέωση, μια ομαλή προσαρμογή στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Ακολουθήστε και εσείς το παράδειγμα της Έλλης Παπαγγελή, η οποία συνδυάζει ιδανικά την ισορροπημένη διατροφή, την άσκηση και φυσικά το Collagen Pro-Active για να βοηθήσει τον οργανισμό της να αποτοξινωθεί από τις παρασπονδίες των εορτών.

Το Collagen Pro- Active, το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού,είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής. Tο μοναδικό κολλαγόνο που σας προσφέρει επιπλέον 20 % προϊόν! Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro- Active από το site www.collagenpower.gr και τη σελίδα μας στο Facebook με πάνω από 118.000 φίλους!
Drink Collagen for Health & Beauty

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS