msdpharmacy

Η MSD Ελλάδας, ανακοινώνει τη λειτουργία μίας νέας ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία παρέχει πολλαπλές υπηρεσίες και σημαντικά εργαλεία για τον επαγγελματία υγείας του φαρμακείου. Το νέο portal απευθύνεται αποκλειστικά σε φαρμακοποιούς, οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.msdpharmacy.gr και να έχουν πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών, με σημαντικότερες από αυτές τη δυνατότητα για απευθείας παραγγελία 24/7, την ενημέρωση για θέματα υγείας, την αίτηση και τη δωρεάν αποστολή ειδικών υλικών.

Η χρήση της ιστοσελίδας www.msdpharmacy.gr παρέχεται δωρεάν, αποκλειστικά σε φαρμακοποιούς, με στόχο να διευκολύνει την καθημερινή λειτουργία του φαρμακείου και να προσφέρει στον φαρμακοποιό μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν υπηρεσιών, μέσω μιας σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία είναι στη διάθεση του τη στιγμή που τον εξυπηρετεί!

Μέσα από το msdpharmacy.gr οι φαρμακοποιοί έχουν τη δυνατότητα:

• Να κάνουν απευθείας παραγγελία 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα

• Να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εμπορικές προσφορές

• Να περιηγηθούν στα τελευταία νέα της επικαιρότητας που αφορούν σε θέματα υγείας

• Να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα της MSD ανά θεραπευτική κατηγορία• Να πλοηγηθούν στα ηλεκτρονικά έντυπα γνωστών προϊόντων 

• Να ζητήσουν Χρήσιμους Οδηγούς νοσημάτων

• Να δουν και να ζητήσουν τα πακέτα υλικών από τις τρέχουσες Εκστρατείες Ενημέρωσης Κοινού

• Να γνωρίσουν και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το πρόγραμμα υποστήριξης ασθενών, «φροντίζω+»

Η νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών παραγγελιών προσφέρει μια επιπλέον δυνατότητα - πολύ εύχρηστη και άμεση - παράλληλα με τους υφιστάμενους τρόπους με τους οποίους γίνονται σήμερα οι παραγγελίες (π.χ. τηλέφωνο, φαξ). Επιπλέον, σε σχέση με άλλα Commercial Portals έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα ότι δεν υπάρχει υποχρέωση ελάχιστης αξίας αγοράς, αγοράς συνδυασμού προϊόντων ή κατηγοριών. 

Η λειτουργία της νέας δικτυακής πύλης ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Εγγραφή μπορεί να κάνει κάθε πιστοποιημένος φαρμακοποιός, συμπληρώνοντας την ειδική ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στη σελίδα υποδοχής.
Όσον αφορά στα υλικά ή τις υπηρεσίες, κάθε φαρμακοποιός έχει τη δυνατότητα, κατόπιν ηλεκτρονικού αιτήματος, να παραλάβει το έντυπο υλικό του ενδιαφέροντος του ή/και να ενημερωθεί από κοντά για τις προσφερόμενες υπηρεσίες (πρόγραμμα «Φροντίζω+»).

Στόχος της MSD είναι να υποστηρίζει το επιστημονικό έργο των φαρμακοποιών, παρέχοντας δωρεάν ηλεκτρονικά εργαλεία τα οποία θα ενισχύσουν τον ρόλο τους ως επαγγελματίες υγείας αλλά και την καθημερινή τους αλληλεπίδραση με τους ασθενείς. Επιπλέον, θα έχουν ευκολότερη και αμεσότερη πρόσβαση σε προϊόντα, διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητά τους. Η εταιρεία σκοπεύει να τροφοδοτεί συνεχώς το msdpharmacy.gr με νέα, καινοτόμα υλικά και υπηρεσίες για να επεκτείνει την πρόσβαση των ανθρώπων σε προϊόντα και υπηρεσίες υγείας, με στόχο να συμβάλει στο να είναι ο κόσμος καλά!

Σχετικά με την MSD

Η MSD (Merck Sharp & Dohme) ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2010 απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 230 υπαλλήλους. Αποτελεί θυγατρική εταιρεία του πολυεθνικού Ομίλου Merck & Co, με έδρα το Kenilworth του New Jersey που απασχολεί 74.000 εργαζομένους σε 140 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία λειτουργεί με την ονομασία Merck & Co., Inc., Kenilowrth, NJ. USA, στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και με την ονομασία MSD στην Ευρώπη.
Στόχος της MSD (Merck Sharp & Dohme) είναι να εκπληρώσει τη βασική της αποστολή: να είναι ο κόσμος καλά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.msd.gr.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS