Newsept Total ferry photo

Όσοι επιλέξετε για τις διακοπές σας τα νησιά του Αιγαίου ή την Κρήτη θα συνταξιδέψετε με το Newsept Total, το μοναδικό διάλυμα φακών επαφής με χαμομήλι. To διαφημιστικό μήνυμα του Newsept Total θα προβάλλεται από τις 20 Ιουλίου έως και τις 20 Σεπτεμβρίου και στα δώδεκα (12) πλοία της Attica Group -Blue Star & Superfast Ferries- που εκτελούν δρομολόγια σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη, Χίο & Μυτιλήνη. Συνολικά, εβδομήντα δύο (72) οθόνες που βρίσκονται σε χώρους παραμονής, όπως είναι οι χώροι εστίασης, καφέ, reception, κτλ., θα φιλοξενήσουν το πρωτοποριακό διάλυμα φακών.
Το Newsept Total, της ελληνικής βιομηχανίας φαρμάκων DEMO ABEE, είναι το μοναδικό διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλους τους μαλακούς φακούς επαφής και τους φακούς υδρογέλης. Αυτό που κάνει το Newsept Total μοναδικό, είναι η περιεκτικότητα του σε εκχύλισμα χαμομηλιού, με τις γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη ως και σήμερα, επιστημονικά αποδεδειγμένες ιδιότητες και δράσεις. Το εκχύλισμα χαμομηλιού, μοναδικό για αντίστοιχα προϊόντα, κάνει το Newsept Total να δρα καταπραϋντικά προσφέροντας στον χρήστη απαλότητα κατά την εφαρμογή όσο διαρκεί η χρήση.

Το NewSept Total είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες των 500ml, των 100ml και σε πρακτική συσκευασία μίας χρήσης σε αμπούλες των 10ml, ιδανική για ταξίδια και συχνές μετακινήσεις. Η τιμή του είναι ασυναγώνιστη και μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα οπτικών καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το New Sept Total στη σελίδα www.facebook.com/NewSeptTotal 

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS