Η σειρά Jungle Formula παρουσιάζει το νέο της όπλο για άμεση ανακούφιση από τα τσιμπήματα!

Jungle BiteSting boxbottle

Μπορεί ακόμη να είναι άνοιξη και οι καλοκαιρινές διακοπές να φαντάζουν μακριά, το σίγουρο, όμως, είναι πως όλοι μας αρχίζουμε να μπαίνουμε σε καλοκαιρινή διάθεση. Για να τη διατηρήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της πιο αγαπημένης εποχής του χρόνου θα πρέπει να φροντίσουμε όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να μας προξενήσουν δυσφορία στις εξορμήσεις μας στην παραλία, στους περιπάτους μας στην εξοχή ή στην βραδινή μας έξοδο στα παραλιακά μαγαζιά της πόλης. Η σειρά Jungle Formula έρχεται να δώσει ξανά λύση και να μας παρουσιάσει το νέο Jungle Formula Bite & Sting, που θα αποτελέσει το πιο δυνατό όπλο για την ανακούφιση από τσιμπήματα εντόμων και όχι μόνο!

Το Jungle Formula Bite & Sting προσφέρει άμεση ανακούφιση από τσιμπήματα εντόμων & μεδουσών, επαφή με τσουκνίδα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει ήπιο δερματικό ερεθισμό. Η σύνθεση του με γλυκερίνη και μενθόλη σταματάει άμεσα τον κνησμό, καταπραΰνει το δέρμα και βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας ενώ η roll on εφαρμογή του εξασφαλίζει την αίσθηση δροσιάς στην περιοχή του οιδήματος. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για χρήση από όλα τα μέλη της οικογένειας από 3 ετών και άνω, σε πρόσωπο και σώμα.

Με τη νέα προσθήκη του Bite & Sting, η σειρά Jungle Formula εξακολουθεί να αποτελεί το «όπλο» της επιλογής μας τόσο για την προστασία όσο και για την ανακούφιση του τσιμπήματος, προσφέροντας λύση σε κάθε περίσταση, για όλη την οικογένεια.

300x300 noufio banner 19 copy
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 VELTRAS

Flash not installed.

300X300NewPharmaCorner