Frezyderm ΝΕΟ SunScreen On The Move SPF50

Δουλειά και deadlines, non-stop τρέξιμο για να τακτοποιήσουμε καθημερινές εκκρεμότητες, γρήγορες ή και χαλαρές βόλτες στα city hot spots, εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα στη εξοχή, καμιά βουτιά στις κοντινές παραλίες τώρα που ανέβηκε ο υδράργυρος… ζούμε την καθημερινότητά μας στην πιο fast forward εκδοχή της και μας αρέσει γιατί δεν πλήττουμε ποτέ. Γι’ αυτό, χρειαζόμαστε όχι μόνο αποτελεσματική προστασία αλλά και μία ευέλικτη, πρακτική αντηλιακή λύση που θα μας ακολουθεί πάντα και παντού και θα μας βοηθά να κερδίζουμε χρόνο στη busy routine μας.

ΝΕΟ SUN SCREEN ON THE MOVE SPF 50

SUPER FINE MIST ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 

Ένα νέο αντηλιακό σπρέι ιδανικό για τη δραστήρια καθημερινότητά μας, χάρη στην τεχνολογία ON THE MOVE που επιτρέπει ταχύτατη εφαρμογή.

Έχει μια ανάλαφρη υφή mist και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ χωρίς να το αλλοιώνει, ψεκάζοντας απευθείας στο πρόσωπο χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με τα χέρια.

Το νέο SUN SCREEN ON THE MOVE SPF 50 μετατρέπεται από fluid σε μια μοναδική αίσθηση πούδρας και χάρη στο Hydro Cosmetic Powder που περιέχει στη σύνθεσή του χαρίζει ματ όψη στην επιδερμίδα και οπτική βελτίωση των ρυτίδων.

Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση με Flowers Essence φροντίζει την επιδερμίδα καθώς προσφέρει ενυδάτωση και ενίσχυση του δερματικού φραγμού.

Με φωτοσταθερά φίλτρα και υψηλή προστασία ευρέος φάσματος, το νέο SUN SCREEN ON THE MOVE SPF 50 έχει όλα όσα αναζητάτε από το αντηλιακό σας.  

Έχει πολλαπλή εφαρμογή καθώς μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο ακόμη και εν κινήσει και σε ειδικές περιοχές (αυτιά και σβέρκος), καθώς και στα μαλλιά χωρίς να επηρεάζει το styling.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr