BOX

Το προϊόν περιλαμβάνει:

1) Γονιδιακό Έλεγχο
2) Εξατομικευμένο διαιτολόγιο 2 μηνών

Αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Η GENOMED, σε συνεργασία με διεθνή πιστοποιημένα Εργαστήρια και την Research Diagnostics, τεχνοβλαστό του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον ιατρό Δρ. Νικόλαο Δρακούλη, κλινικό φαρμακολόγο, γενετιστή, επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, διενεργούν σειρά κλινικών μελετών βασισμένες σε πρωτόκολλα που αποσκοπούν στη δημιουργία βάσεων γενετικών δεδομένων για τον ελληνικό πληθυσμό. Σε αυτές τις βάσεις δεδομένων θα αναφέρονται οι συχνότερες μεταλλάξεις στα γονίδια που εμπλέκονται στην προδιάθεση για παχυσαρκία στον ελληνικό πληθυσμό.

H παχυσαρκία αποτελεί ένα πολυπαραγοντικό νόσημα και σημαντική αιτία νοσηρότητας και θνησιμότητας. Η διαχείριση της Παχυσαρκίας μέσω του Γονιδιακού Ελέγχου έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια, τον έλεγχο και τη διατήρηση του σωματικού βάρους, προσδιορίζοντας τις θρεπτικές ανάγκες που έχει ο κάθε οργανισμός. Έτσι, ο θερμιδικός περιορισμός που απαιτείται ρυθμίζεται βάσει αυτών των αναγκών, χωρίς την επιβάρυνση της Υγείας.

Η GENOMED σε συνεργασία με την Research Diagnostics εξασφαλίζουν εγκυρότητα αλλά και χαμηλό κόστος για τους συνεργάτες, το οποίο μειώνεται περαιτέρω από τον αυξανόμενο όγκο δειγμάτων, προάγοντας ταυτόχρονα την επιστημονική έρευνα.

Παχυσαρκία – Διαχείριση Βάρους
(91 γονιδιακοί πολυμορφισμοί σε 5 βιολογικά συστήματα)

Τεκμηριωμένες επιστημονικές μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα γονίδια επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την αποθήκευση και κατανομή του λίπους στο σώμα, καθώς και το πόσο εύκολα o λιπώδης ιστός (λίπος) μετατρέπεται σε ενέργεια καταναλώνοντας θερμίδες (μεταβολισμός).

Τα γονίδια που εξετάζονται αφορούν:

- Διατροφική Συμπεριφορά και Μεταβολισμός
(Αίσθηση πείνας και κορεσμού, θερμιδικό ενεργειακό ισοζύγιο)

- Δυσανεξία στη λακτόζη

- Φλεγμονώδης Απόκριση και Παχυσαρκία

- Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2
(Διαμόρφωση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη και εναπόθεσης γλυκόζης)

- Ανταπόκριση στη Λήψη Τροφής /Αίσθημα Ανταμοιβής
(Διέγερση νευρικών κυττάρων για ρύθμιση κατανάλωσης ποσότητας τροφής)

- Διατροφική Γονιδιωματική

- Διεργασία λιπόλυσης (ανωμαλία εναπόθεσης λίπους) και παραγωγής θερμότητας

- Ικανότητα αντιοξείδωσης – αποτοξίνωσης

- Μεταβολισμός λιπιδίων & ομοκυστεϊνης

Το διαιτολόγιο σχεδιάζεται από εξειδικευμένους κλινικούς διαιτολόγους που έχουν μελετήσει τις αρχές της Διατροφικής Γονιδιωματικής.

OSFE 2024 300x300
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS