Ξεπερνά κάθε όριο προεκλογικής καπηλείας η παράταξη του κυρίου Λουράντου, που κατά τα λοιπά υποτίθεται ότι εισάγει νέα ήθη στη συνδικαλιστική πρακτική.
Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν να πατήσουν στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ μερικά χρόνια, οι άνθρωποι οι οποίοι μας κατηγορούν επειδή σπεύδουμε προς εξυπηρέτηση των συναδέλφων να ενημερώσουμε για οτιδήποτε αφορά τον ΕΟΠΥΥ, οι άνθρωποι οι οποίοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τον ΕΟΠΥΥ στην κατεύθυνση βελτίωσης των σχέσεων του με τους φαρμακοποιούς, αποφάσισαν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να οικειοποιηθούν μία ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ (βλ. σχετ. το site του ΠΦΣ) στη διαμόρφωση της οποίας φυσικά δεν συμμετείχαν, την πληροφορήθηκαν από το site του ΕΟΠΥΥ, εμφανίζοντας την ως καρπό δικής του προσπάθειας και η οποία-άκουσον, άκουσον- ''θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές''.
Αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια τους να ξεχάσουμε την μηδενιστική τους πρακτική, την πλήρη απραξία τους και αποχή από τα καθημερινά προβλήματα των φαρμακοποιών, αντιλαμβανόμαστε επίσης την απογοήτευση τους κάθε φορά που οι καταστροφολογικές τους προβλέψεις διαψεύδονται.
Λυπούμαστε αλλά θα συνεχίσουμε να τους διαψεύδουμε.
PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS