Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου η ΠΟΕ-ΕΟΠΥΥ, "συναποφάσισε με όλες τις Ομοσπονδίες της Υγείας ΟΕΝΓΕ, ΕΟΟ, ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ, ΠΟΕΔΗΝ, ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ κοινό πανυγειονομικό μέτωπο και προκηρύσσει Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 6/2/2014 διαμαρτυρόμενη για την ψήφιση του Νομοσχεδίου που καταργεί την δημόσια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας της χώρας και την παραχωρεί στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα." Συγκεκριμένα, το δ.τ. αναφέρει:

 

Η ΠΟΕ-ΕΟΠΥΥ συναποφάσισε με όλες τις Ομοσπονδίες της Υγείας ΟΕΝΓΕ, ΕΟΟ, ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ, ΠΟΕΔΗΝ, ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ κοινό πανυγειονομικό μέτωπο και προκηρύσσει Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 6/2/2014 διαμαρτυρόμενη για την ψήφιση του Νομοσχεδίου που καταργεί την δημόσια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας της χώρας και την παραχωρεί στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.

Εργαζόμενε, άνεργε, ασφαλισμένε, ανασφάλιστε, συνταξιούχε, η κατάργηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της χώρας και το κλείσιμο των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ είναι και δική σου υπόθεση. Ελάτε όλοι μαζί μας στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 11:00π.μ. την Πέμπτη 6/2/2014 και στην πορεία προς την Βουλή.

- ΌΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ
- ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
- ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ
- ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
- Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr