Σε ενέργειες που θα συμβάλλουν στη στοιχειώδη ανακούφιση των φαρμακοποιών της Κεφαλλονιάς προχώρησε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Μεταξύ αυτών, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση στις 3 Φεβρουαρίου 2014, "ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ αποδέχθηκε σχετική εισήγηση του ΠΦΣ και δόθηκε εντολή για την εξόφληση των τοπικών φαρμακείων για τον μήνα Νοέμβριο, μέσα στις επόμενες ημέρες. Αμέσως μετά θα επιδιωχθεί η εξόφληση και των συνταγών του Δεκεμβρίου, εντός του Φεβρουαρίου". Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση σημειώνει ότι:  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος εκφράζει τη συμπάθειά του προς τους κατοίκους της Κεφαλλονιάς και ιδιαίτερα τους συναδέλφους φαρμακοποιούς.
Για τη στοιχειώδη ανακούφιση των συναδέλφων, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ αποδέχθηκε σχετική εισήγηση του ΠΦΣ και δόθηκε εντολή για την εξόφληση των τοπικών φαρμακείων για τον μήνα Νοέμβριο, μέσα στις επόμενες ημέρες. Αμέσως μετά θα επιδιωχθεί η εξόφληση και των συνταγών του Δεκεμβρίου, εντός του Φεβρουαρίου.
Επίσης ορίσθηκε, μόνο για την Κεφαλλονιά, ως τελευταία ημέρα κατάθεσης των συνταγών Ιανουαρίου, η 20η Φεβρουαρίου 2014.
Τέλος με απόφαση του ΔΣ του ΠΦΣ χορηγήθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση στον Φ.Σ. Κεφαλονιάς για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών του.

Το ΔΣ του ΠΦΣ

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr