ees xania

Με το Πιστοποιημένο σεμινάριο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου με θέμα “Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς”, έμπειροι διασώστες του Ε.Ε.Σ. εκπαίδευσαν τους φαρμακοποιούς της πόλης και τους βοηθούς τους, σε ένα ολόκληρο διήμερο, στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Χανίων.

Οι Πιστοποιημένες γνώσεις για τις παροχή πρώτων βοηθειών, αποτελούν ένα εφόδιο για το φαρμακοποιό και μία προσφορά για το συνάνθρωπο και την τοπική κοινωνία.

ees xania 2

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος επιθυμεί να συμβάλει στην ανάπτυξη ενός δικτύου αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών σε τοπικό επίπεδο καθόσον τα Φαρμακεία αποτελούν σημεία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα οποία αναπτύσσουν έναν ολοένα και σημαντικότερο και πολύπλευρο ρόλο.

Τα φαρμακεία βοήθησαν τα μέγιστα μέσα στην πανδημία και σε οτιδήποτε τους ζητήθηκε, αναπτύσσοντας άμεσα δεξιότητες και Υπηρεσίες (ραντεβού εμβολιασμού, self-test, rapid-test, αντιγριπικός εμβολιασμός ενηλίκων, εγγραφές στον προσωπικό ιατρό, εθνικό μητρώο ασθενών covid-19, εθνικό μητρώο αντιγριπικού εμβολιασμού κ.α.)  Η Πολιτεία οφείλει να συνεχίσει να αξιοποιεί το εκτεταμένο δίκτυο των φαρμακείων στη Χώρα μας, προς όφελος των πολιτών και της Δημόσιας Υγείας.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS