unnamed copy copy

Με κεντρικό μήνυμα «Ο φαρμακοποιός, ένας καθημερινός ήρωας», θα ανοίξει τις «πόρτες» του του 4ο  Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας στις 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου 2023, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν ενεργά οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, και τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας και του ΙΔΕΕΑΦ.

Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων φορέων Δημόσιας Υγείας και εκπροσώπων οικονομικών φορέων της περιοχής.Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα επικεντρωθεί στις Υπηρεσίες Υγείας, που αναβαθμίζουν τον ρόλο του σύγχρονου Φαρμακείου και την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και τη Δημόσια Υγεία.

Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνει:

  • Στρογγυλά τραπέζια
    - «Υπηρεσίες στα κοινοτικά φαρμακεία της Ευρώπης - Παρελθόν, παρόν και μέλλον»
    - «Συνεργασίες Φαρμακείων: Με τα εργαλεία του σήμερα και το βλέμμα στο αύριο»
    - «Νέες προοπτικές για τη λειτουργία των Φαρμακευτικών Συλλόγων - Ο νέος νόμος»
    - «Ελλείψεις φαρμάκων: Το πρόβλημα και οι προτάσεις για την επίλυσή του»
    - «Ενεργειακές Κοινότητες Φαρμακοποιών: Ένα συνεταιριστικό εγχείρημα για ολόκληρο τον φαρμακευτικό κλάδο»

  • Ενότητα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον χώρο του φαρμακείου

  • Ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος

Ξεχωριστές στιγμές στο συνέδριο αποτελούν το στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Το φαρμακείο, σημείο ευαισθητοποίησης κατά της βίας», αφιερωμένο στη μνήμη της φαρμακοποιού Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, και η παρουσίαση της επικαιροποιημένης εκπαιδευτικής δράσης-πρωτοβουλίας του ΦΣΚ στα σχολεία της Κορινθίας «Το Φάρμακο: ίαμα και δηλητήριο», ακολουθώντας το παράδειγμα του Φ.Σ. Ροδόπης.

Το συνέδριο μοριοδοτείται με 12 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και να κάνετε την εγγραφή σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.peloponnisiako.gr

Μεγάλοι Χορηγοί ΒΙΑΝΕΞ - ΒΙΑΝ

Χορηγοί επικοινωνίας

Super TV, hmerisiakorinthou.gr, KorinthosNews, PiperataNews, Ο Κόσμος του Φαρμακείου, AllAboutHealth, DailyPharmaNews, Iatronet, LifeValley, Onmed, Farmakopoioi, PharmaTeam, Pharmacorner

Οργάνωση: Noufio Communication Services

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr