ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Φα


Διακεκριμένοι ομιλητές, ειδικοί επιστήμονες, Ακαδημαϊκοί, εξειδικευμένα στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, εκπρόσωποι της Πολιτείας, και άλλοι επαγγελματίες Υγείας συμμετέχουν για πρώτη φορά στο Advanced Workshop in Market Access, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (E.E.Φα.Μ.), στις 22-23 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο DOMOTEL KASTRI με την υποστήριξη των εταιρειών IQVIA, ECONCARE και HEALTHINK. Το Workshop θα προλογίσει ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Το συγκεκριμένο Workshop θα έχει  τίτλο “Building Value Dossier & Negotiation Strategy”, με στόχο την εκπαίδευση των στελεχών της φαρμακοβιομηχανίας που εμπλέκονται ενεργά στη διαδικασία της αποζημίωσης των φαρμάκων, στην δημιουργία Value Dossier, όπως και στη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουν, τόσο στην ανάπτυξη του φακέλου, όσο και στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Το Advanced MA Workshop θα πραγματοποιηθεί 22 -23 Νοεμβρίου 2019 για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Σημαντικό στοιχείο του Workshop αποτελεί η συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών, με μακρά εμπειρία στην ανάπτυξη και αξιολόγηση φακέλων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πρέπει να διαθέτουν επαρκή εμπειρία στη δημιουργία Value Dossier, καθώς κατά τη διάρκεια του Workshop θα εργαστούν ανά ομάδες πάνω σε case studies και θα προετοιμάσουν την παρουσίασή τους.

Τόσο το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος, που καλύπτει όλα τα καίρια ζητήματα που απασχολούν ένα ενεργό στέλεχος Market Access όσο και ο διαδραστικός και εφαρμοσμένος χαρακτήρας του, πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επιμόρφωση και ετοιμότητα των στελεχών της φαρμακοβιομηχανίας στην αναδυόμενη πρόκληση της αξιολόγησης τεχνολογίας υγείας.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr