Δροσερό άρωμα από άνθη νερού και έντονη αίσθηση φρεσκάδας είναι η πρόταση της ΚΟΡΡΕΣ για το φετινό, ζεστό καλοκαίρι. Διακριτικές νότες λουλουδιών αναμειγνύονται δημιουργικά με την αίσθηση δροσερού νερού στο Αφρόλουτρο και Body Milk της νέας σειράς περιποίησης σώματος ΚΟΡΡΕΣ, Water Lily.


WATER LILY ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ

WATER LILY afroloutro
Εξαιρετικά ενυδατικό αφρόλουτρο με βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Οι πρωτεΐνες Σιταριού σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης, ενώ η Αλθαία περιέχει ουσίες με καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες.
Δερματολογικά ελεγμένο

WATER LILY BODY MILK

WATER LILY BODY MILK
Γαλάκτωμα Σώματος με βιολογικό Αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής από τις περιοχές της Θεσσαλίας και Μακεδονίας, πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα. Το Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικός ενυδατικός και μαλακτικός παράγοντας, ενώ προσφέρει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα. Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης ενυδατώνει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος. Η προβιταμίνη Β5, το βούτυρο Karité και το βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας προσφέρουν σημαντική ενυδατική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση.

Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο προέρχεται από το δίκτυο «ηθικών» συνεργασιών της ΚΟΡΡΕΣ, με στόχο να ενισχυθεί η εγχώρια παραγωγή βιολογικών προϊόντων, αλλά και να αναδειχθούν οι μοναδικές ιδιότητες των ελληνικών βοτάνων. Βιοκαλλιεργητές από όλη την Ελλάδα συνεργάζονται υπό όρους συμβολαιακής γεωργίας με την εταιρεία, η οποία τους εκπαιδεύει και παρέχει την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη στις βιολογικές καλλιέργειες.
Δερματολογικά ελεγμένο

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr