cana logo highres

Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana, από τον Ιούνιο, ανέλαβαν τη διανομή και τη διαχείριση της κυκλοφορίας των προϊόντων χωρίς γλουτένη Glutafin, στην ελληνική αγορά.
Παράλληλα με την εκπροσώπηση των προϊόντων χωρίς γλουτένη Schär, η εταιρεία Cana, αναλαμβάνοντας τη διανομή της σειράς προϊόντων Glutafin, εμπλουτίζει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο της με προϊόντα ελεύθερα γλουτένης.

Η σειρά Glutafin περιλαμβάνει ψωμί για τοστ, αλεύρι, ζυμαρικά και μπισκότα ελεύθερα γλουτένης. Τα Glutafin, διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων και σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Το δίκτυο διανομής επεκτείνεται συνεχώς και προστίθενται σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana κ. Κώστας Κανάρογλου δήλωσε σχετικά: "Ένας διεθνής συνεργάτης μας αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana, ενισχύοντας και διευρύνοντας τη συνεργασία μας. Η επέκταση της συνεργασίας αυτής, είναι καρπός του κοινού μας στόχου: να διευκολύνουμε συνεχώς την πρόσβαση όσων πάσχουν από κοιλιοκάκη καθώς και όσων επιλέγουν τη διατροφή χωρίς γλουτένη, στα προϊόντα ελεύθερα γλουτένης".

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr