OPTREX SPRAY TIRED EYES

Αν ο τρόπος ζωής σας σημαίνει αρκετές ώρες εργασίας σ’ ένα υπολογιστή, χωρίς διαλείμματα, ή σε κλειστό περιβάλλον με κλιματισμό, πολύωρη οδήγηση, ελλιπή ύπνο, ή συχνά ξενύχτια, και έχετε διαπιστώσει ότι τα μάτια σας συχνά είναι κουρασμένα, ξηρά, ερεθισμένα και κόκκινα, δοκιμάστε το νέο Optrex Actimist 2 in 1. Το Optrex Actimist 2 in 1, που διατίθεται αποκλειστικά φαρμακεία , προσφέρει άμεση ανακούφιση που διαρκεί έως και 4 ώρες. 

Η καινοτομία του προϊόντος έγκειται στα λιποσώματα που περιέχει επιτρέποντας την εφαρμογή του σε μάτια κλειστά. Τα λιποσώματα αρχίζουν να αναμιγνύονται με τα φυσικά λιπίδια του ματιού. Έτσι, μετακινώντας τα βλέφαρα τα λιποσώματα διανέμονται σε ολόκληρη την επιφάνειά του σταθεροποιώντας τη λιπιδική στοιβάδα, η ανεπάρκεια της οποίας αποτελεί την αιτία των 80% των περιπτώσεων της ξηρότητας και ερεθισμού των ματιών.

Τα συστατικά του Optrex Actimist 2 in1, προέρχονται από φυσικά εκχυλίσματα φυτών ενώ η προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη), που περιέχει, εισχωρεί εύκολα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος γύρω από τα μάτια σας και μετατρέπεται σε βιταμίνη Β5. Έχει σημαντικές ενυδατικές, αντιφλεγμονώδεις και ήπιες επουλωτικές ιδιότητες διεγείροντας τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων.

OPTREX SPRAY DRY EYES

 

Η εφαρμογή του είναι εύχρηστη αφού ψεκάζεται σε κλειστά μάτια από απόσταση 10 cm και μπορεί να γίνει 3-4 φορές την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μακιγιάζ ακόμη και φορώντας φακούς επαφής, δεν χρειάζεται καθρέφτης για την εφαρμογή του και δεν δημιουργεί θολή όραση για το λόγο αυτό είναι ασφαλές για χρήση πριν από την οδήγηση ή το χειρισμό μηχανημάτων.

Δεν έχει καμία γνωστή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα, ωστόσο καλό θα ήταν να αποφεύγεται η ταυτόχρονη χρήση με άλλα κολλύρια πέραν των 10 λεπτών. Το Optrex Actimist 2 in 1 σφραγίζεται αεροστεγώς ώστε να μην εκτίθεται σε μολυσματικούς παράγοντες κατά τη διάρκεια της χρήσης, ως εκ τούτου μπορεί να μοιραστεί μεταξύ των χρηστών ενώ κάθε μπουκάλι περιέχει 100 εφαρμογές .

Διατίθεται σε δύο εύχρηστες μορφές: Σε σπρέι των 10ml και σε κολλύριο των 10 ml.

Tips για ξεκούραστα μάτια

• Κάντε συχνά διαλείμματα από την εργασία σας μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή – κοιτάζετε μακριά τουλάχιστον κάθε 5 λεπτά.
• Όταν οδηγείτε μεγάλες αποστάσεις, κάντε διάλειμμα τουλάχιστον κάθε 2 ώρες
• Προσπαθείστε να μην ξενυχτάτε συνεχόμενα και να κοιμάστε όσες ώρες σας είναι απαραίτητο
• Μην είστε συνέχεια σε κλειστό περιβάλλον με air-condition , σε χώρο καπνιστών ή με αιθαλομίχλη.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr