A.Y.G.H

Μια πρωτοβουλία της AstraZeneca, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού και της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος.


Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2013. H AstraZeneca, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού και της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος ανακοινώνει τη λειτουργία του προγράμματος Α.Υ.Γ.Η., μίας πρωτοπόρου πλατφόρμας, εγκεκριμένης από τον ΕΟΦ, η οποία συγκεντρώνει τη γνώση των επαγγελματιών υγείας και την εμπειρία των ασθενών, με στόχο την προσφορά πρακτικών συμβουλών και υποστήριξης σε γιατρούς και ασθενείς σε κάθε στάδιο της θεραπείας του καρκίνου του μαστού.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με ασθενείς με καρκίνο του μαστού, ογκολόγους-παθολόγους και χειρουργούς μαστού, προσφέροντάς τους εργαλεία και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τους ίδιους και τις ασθενείς τους.
Συγχρόνως, το πρόγραμμα προσφέρει στις ασθενείς πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες αναφορικά με την ασθένεια, την ανάρρωση, τη διαχείριση συναισθημάτων των ίδιων και των οικογενειών τους, καθώς και πρακτική υποστήριξη για την επιστροφή στον εργασιακό χώρο και επισημάνσεις για τη διατροφή και την άσκηση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα εργαλείων, όπως:
- E-books για την έναρξη της θεραπείας, την οξεία φάση της, την ανάκαμψη μετά το χειρουργείο, τη θεραπεία μετά την επέμβαση, την ορμονική θεραπεία κ.ά.

- Συμβουλές και υποστήριξη που αφορούν στην:
o Προαγωγή της ανάρρωσης και της υγείας της ασθενούς
o Βοήθεια ώστε να διευκολύνει ο γιατρός την ασθενή του να κατανοήσει τα διαφορετικά στάδια του καρκίνου του μαστού
o Συμβουλές για τη βέλτιστη διαχείριση των συναισθημάτων της ασθενούς, καθώς και του περιβάλλοντός της
o Πρακτική υποστήριξη, όπως μικρές συμβουλές για την επιστροφή στον εργασιακό χώρο, μέχρι και επισημάνσεις για τη διατροφή και την άσκηση

- Ε-books με συνταγές για ασθενείς για δύναμη και ευεξία

- Ε-books με ασκήσεις χαλάρωσης και αρμονίας

Το Α.Υ.Γ.Η. (Ασθενείς. Υποστήριξη. Γνώση. Ηρεμία.) αποτελεί ένα συνολικό πρόγραμμα ενημέρωσης και υποστήριξης γιατρών και ασθενών, εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, που υποστηρίζεται από έντυπο υλικό καθώς και ειδική ιστοσελίδα http://avgi-breastcancer.gr/, για την πρόσβαση στην οποία απαιτείται μία σύντομη και απλή διαδικασίας εγγραφής.
PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr