b14fdb 300X250

Η Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το King’s Centre for Risk Management του King’s College του Λονδίνου διοργανώνουν τη 2η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Διαχείρισης Κινδύνου (2nd European Risk Summit). Πρόκειται για ένα διήμερο συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton, με τίτλο “Living in an uncertain world. Risk Communication:principles-strategies-tools”.

Οι βασικοί στόχοι του συνεδρίου είναι οι εξής:

- να συζητηθούν θεωρίες και αρχές της επικοινωνίας του κινδύνου

- να αναλυθούν τεκμηριωμένες πολιτικές επικοινωνίας του κινδύνου στους τομείς της υγείας, των τροφίμων, του περιβάλλοντος και των φαρμάκων

- να συμβάλει στην οικοδόμηση ευρωπαϊκών στρατηγικών επικοινωνίας του κινδύνου

- να διασφαλιστεί η κατανόηση της σημασίας της διαφάνειας βάσει επιστημονικής τεκμηρίωσης

- να αναπτυχθεί ένα δίκτυο που θα αποτελείται από άτομα που ασχολούνται με τη χάραξη πολιτικής, εκπροσώπους ρυθμιστικών αρχών, ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους της βιομηχανίας και όλους όσους μοιράζονται ένα κοινό ενδιαφέρον σε αυτόν τον τομέα.

Η 2η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Διαχείρισης Κινδύνου επιδιώκει να συμβάλει στην καθιέρωση διεθνών αρχών στη δημιουργία κανόνων επικοινωνίας οι οποίοι θα βασίζονται στην επιστήμη και θα στηρίξουν το μέλλον της αειφορίας στην Ευρώπη, αλλά και της καινοτομίας και της οικονομικής ανάπτυξης παγκοσμίως.

Οι επαγγελματίες υγείας, οι μάνατζερ, οι επιστήμονες, οι ειδικοί επικοινωνίας, οι εκπρόσωποι φορέων, οι σύμβουλοι και οι σπουδαστές που θα παρευρεθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση και να λάβουν τις συμβουλές ειδικών σχετικώς με το τί θα πρέπει να κάνουν και τί να αποφύγουν ώστε να αναπτύσσουν αποτελεσματικότερες στρατηγικές επικοινωνίας του κινδύνου.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr