Μεγάλος διαγωνισμός στη Facebook page του Myeupepsia.gr με πλούσια πακέτα δώρων που ενισχύουν την υγεία και ευεξία.

Mystika Gia Gera Stomahia

Το Myeupepsia.gr είναι το νέο ενημερωτικό website που φιλοξενεί απλές και χρήσιμες συμβουλές για την αποκατάσταση και διατήρηση της καλής πέψης, την ενδυνάμωση της ευεξίας, καθώς και πληροφορίες για το πεπτικό σύστημα. Εστιάζει σε πεπτικά προβλήματα, όπως η δυσκοιλιότητα, η διάρροια, οτυμπανισμός και οικαούρες, και προτείνει τρόπους αντιμετώπισης, μέσα απόμικρέςαλλαγές στον καθημερινό τρόπο ζωής. Το Myeupepsia.gr υποστηρίζεται από την Benegast, την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για το γαστρεντερικό σύστημα της Omega Pharma.

Από τις 8 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου, το κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο μεγάλο διαγωνισμό «Μυστικά για γερά στομάχια» που διεξάγεται στην επίσημη Facebook page του Myeupepsia.gr, με 5 πλούσια πακέτα δώρων, 1 κάθε εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, οι Facebook users μπορούν να κερδίσουν τα εξής δώρα: Πρόγραμμα διατροφολογικής υποστήριξης από την επιστημονική ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ του διατροφολόγου Δ. Γρηγοράκη, ένα πακέτο “Cycle & Get Fit” που περιλαμβάνει εξοπλισμό ποδηλασίας, το “Running Like The Wind” με εξειδικευμένα αθλητικά είδη για τρέξιμο, το “Working Out @ Home” με αξεσουάρ για άθληση μέσα στο σπίτι, καθώς και το “Snowboard Time” για τους fans του snowboarding.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS