Δελτίο Τύπου: Το Ινστιτούτο Κλασικής Ψυχανάλυσης, μη κερδοσκοπικό Σωματείο, διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Σεξουαλικότητα και Διαστροφές» το οποίο θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στις 26, 27 και 28 Απριλίου 2013.

Το θέμα της "Σεξουαλικότητας" το οποίο απoφάσισε να διαπραγματευθεί το Ινστιτούτο σ' αυτό του το Συνέδριο είναι πολύ φιλόδοξο. Σίγουρα αναφερόμενη η ψυχανάλυση στη "Σεξουαλικότητα" δεν μπορεί να αναφέρεται απλά στο "Σεξ" ή στη βιολογική διάσταση της εν λόγω λειτουργίας, αλλά σε κάτι κατά πολύ μεγαλύτερο που εμπεριέχει αυτά τα δύο, αλλά και πολλά άλλα, με έναν μοναδικό και άκρως αποκαλυπτικό τρόπο για τη λειτουργία του ψυχικού οργάνου. Στο τριήμερο αυτό Συνέδριο, μέσα από την παρουσίαση εργασιών, εισηγήσεων και ανακοινώσεων Ελλήνων και ξένων ειδικών, θα δούμε τη 'Σεξουαλικότητα' να εξαπλώνεται σαν το πέπλο που καλύπτει τα πάντα χωρίς η παρουσία της να γίνεται εμφανής στις περισσότερες των περιπτώσεων.
Το Συνέδριο απευθύνεται σε ψυχαναλυτές, ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και σπουδαστές των εν λόγω κλάδων, καθώς επίσης σε όλους τους εργαζόμενους στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου: www.psychoanalysis.edu.gr ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία τηλεφωνικά στο 210-3312104 ή μέσω e-mail: info@psychoanalysis.edu.gr

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr