Συνεχιζόμενη εκπαίδευση

Εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενημερωτικές διαλέξεις και επιμορφωτικές ημερίδες για τους φαρμακοποιούς και το προσωπικό φαρμακείου.

sybliromata diarofis thegem blog default

 

Εκπαίδευση 8 ωρών στις 23 & 30 Νοεμβρίου & στις 7 & 14 Δεκεμβρίου

Τα συμπληρώματα διατροφής και τα τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς αποτελούν πλέον την πιο απαραίτητη γνώση κάθε μορφής θεραπευτικής προσέγγισης στην σύγχρονη ιατρική πράξη. Με τη συγκεκριμένη εκπαίδευση κάθε Επαγγελματίας Υγείας θα έχει πλήρη γνώση και άποψη των πιο διαδεδομένων συμπληρωμάτων διατροφής και τροφοφαρμάκων. Επίσης, θα λάβει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για τη χρήση τους, παρέχοντας στοχευμένη θεραπευτική παρέμβαση και βελτιώνοντας το χρόνο θεραπείας μέσω της κατάλληλης διατροφικής προσέγγισης. Μετά από τη συγκεκριμένη εκπαίδευση καμία διατροφική πράξη δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια. Η εκπαίδευση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ιατρό Ευάγγελο Κηρηθρά και τελείται υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Διατροφικών Μελετών & Ερευνών (ΙΔΜΕ).

11os 1o

Επιστροφή στα θρανία για τους φαρμακοποιούς που παρακολούθησαν το χθεσινό πρώτο μάθημα του 11ου κύκλου μεταπτυχιακών που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και έχει κεντρικό θέμα «Γυναικολογία-Ουρολογία». Ύστερα από δύο δύσκολα χρόνια πανδημίας, ο κύκλος αυτός είναι υβριδικός, δηλαδή και με φυσική παρουσία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, αλλά και εξ αποστάσεως.

PEF ACADEMY GENERAL

 

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας προχωράει στη δημιουργία της νέας πλατφόρμας επαγγελματικής εξέλιξης «ΠΕΦ Professional Development», σε συνεργασία με εταιρείες του κλάδου της Φαρμακοβιομηχανίας. Στόχος του εκπαιδευτικού πυλώνα της ΠΕΦ είναι να προσφέρει σύγχρονες γνώσεις, δεξιότητες, κίνητρα και έμπνευση σε νέους επιστήμονες που βρίσκονται στην αρχή της σταδιοδρομίας τους. Μέσω του Προγράμματος θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την επόμενη θέση εργασίας στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία, σε έναν από τους  πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας με μεγάλα επενδυτικά σχέδια σε εξέλιξη.

ekpa

Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συνεδρίασε στις 30/9/2021, συζήτησε το ζήτημα της επανόδου στην δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία μετά την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ (4406/24-9-2021) και τα προβλήματα που ανακύπτουν λόγω των ειδικών συνθηκών που εξακολουθούν να ισχύουν. Μετά το πέρας των εργασιών της εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

post fb 1024x1024

To Κέντρο Εκπαίδευσης και Υπηρεσιών Υγείας συνεταιρισμένων φαρμακοποιών  ΑΡΕΤΑΙΟΣ, και ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ προσκαλούν όλους τους φαρμακοποιούς & βοηθούς φαρμακείων στο webinar με θέμα «Δοκιμασία ταχέως ελέγχου αντιγόνου COVID-19 (Rapid test) στα κοινοτικά φαρμακεία», την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:00-17:00.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να μεταδώσει στους φαρμακοποιούς, με τρόπο περιεκτικό, τις γνώσεις και δεξιότητες για την πραγματοποίηση του αντιγονικού Rapid Test στο φαρμακείο.

ΠΑΔΑ

Το Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ.), με ελληνικό τίτλο «Επιδημιολογία και Προαγωγή Υγείας».

photo Akadimia 1

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επιμόρφωση των μελών του. Η αναζήτηση γνώσης και η απρόσκοπτη προσφορά της, αποτελεί βασικό μέλημά του, για την ενδυνάμωση του επαγγελματία φαρμακοποιού και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του.

al40126 us109 20210408112800 1 1920x1080fsthpsychologybanner2011280

Την Τετάρτη 26 Μαΐου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο διαδικτυακό μάθημα του 9ου κύκλου μεταπτυχιακών μαθημάτων που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και έχει κεντρικό θέμα «Ψυχιατρική και Ψυχοπαθολογία».

Εισηγητής θα είναι ο Ευάγγελος Καρανίκας, Ψυχίατρος, ΜD, PhD, Αρχίατρος / Επιμελητής στην Ψυχιατρική Κλινική του 424 Γ.Σ.Ν.Θ. και τίτλος ομιλίας «Αντικαταθλιπτικά: Σκευάσματα, γενικές αρχές και ενδείξεις».

logo 1 272x270

Το Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, προσφέρει 3 καινοτόμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (ΜΠΣ) σε εξειδικευμένα πεδία της Δημόσιας Υγείας.

4o farmakoepidimiologia logo

Η διεξαγωγή του 4ου Συμποσίου Φαρμακοεπιδημιολογίας μέσω διαδικτύου, στις 19-21 Απριλίου 2021, καθιστά δυνατή τη συμμετοχή ομιλητών από όλο τον κόσμο, όπως από τις ΗΠΑ, αλλά και από όλη την Ευρώπη και γειτονικές χώρες, όπως το Ισραήλ. Τις τρεις μέρες των εργασιών του Συμποσίου κεντρικές ομιλίες θα απευθύνουν οι:

vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

dynamiki
300x300 VELTRAS