FSTH FULL LOGO

Τα μαθήματα της δια βίου εκπαίδευσης των Φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται τnν Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στην αίθουσα σεμιναρίων του ΦΣΘ, Εθνικής Αντιστάσεως 173 – 175, Φοίνικας. Το θέμα που θα παρουσιασθεί είναι «Φαρμακευτική αγωγή στις συχνότερες οφθαλμικές παθήσεις». Εισηγητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Τσινόπουλος, οφθαλμίατρος, επίκουρος καθηγητής Οφθαλμολογίας ΑΠΘ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Πρόγραμμα:

19.30: Προσέλευση - προσφορά καφέ

20.00: Έναρξη μαθήματος

Για όσους φαρμακοποιούς δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία, αλλά και για τους φαρμακοποιούς σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet από την ιστοσελίδα του ΦΣΘ, από το site της livemedia.gr, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και από πολλά φαρμακευτικά blog. Όσοι παρακολουθήσουν την ομιλία μέσω internet θα μπορούν να θέσουν και ερωτήσεις ζωντανά μέσω chat.

Επίσης, η ομιλία μετά το τέλος της μετάδοσης, θα μονταριστεί και θα ανεβεί στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι του ΦΣΘ (http://webtv.fsth.gr/). Στους φαρμακοποιούς που θα την παρακολουθήσουν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr