H Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ) διοργανώνει επιστημονική διημερίδα με θέμα: «Διακεκριμένοι Έλληνες ερευνητές ιχνηλατούν την επιστημονική πληροφορία. Η βιβλιογραφία ως “πολυδύναμο εργαλείο” για την επιστήμη», στις 24 και 25 Νοεμβρίου στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Σημαντικοί Έλληνες ερευνητές, ανάμεσα στους οποίους οι Ιωάννης Ιωαννίδης από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ ΗΠΑ, Νεκτάριος Ταβερναράκης από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, Γεώργιος Χρούσος από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ.ά., θα εστιάσουν σε σύγχρονα ζητήματα που αφορούν την πρόσβαση στην επιστημονική πληροφορία.

Παράλληλα με τη διημερίδα θα λάβει χώρα έκθεση επιστημονικών εκδόσεων, ενώ στο πλαίσιο της διημερίδας θα διοργανωθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια (workshop) με δωρεάν συμμετοχή για νέους επιστήμονες σε θέματα που αφορούν στη μεθοδολογία συγγραφής επιστημονικών άρθρων, την αναζήτηση σε ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων και τη χρήση ελεύθερων λογισμικών βιβλιογραφίας. 

Η διημερίδα και οι παράλληλες δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), καθώς και του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr