Με διάθεση για απόκτηση νέων γνώσεων ξεκινά το 2018 για τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης. Κι αυτό χάρη στη συνέχιση των μαθημάτων του 3ου κύκλου μεταπτυχιακών σεμιναρίων που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της πόλης (ΦΣΘ).  Το τέταρτο μάθημα θα γίνει σήμερα, στις 20:00, στη συνεδριακή αίθουσα του ΦΣΘ. Εισηγητής θα είναι ο παθολόγος – διαβητολόγος, διδάκτωρ Ιατρικής ΑΠΘ, υπεύθυνος Παθολογικού και Διαβητολογικού τμήματος στην κλινική «Άγιος Λουκάς», Γεώργιος Κούρτογλου και τίτλος μαθήματος «Υπογλυκαιμία».

Στόχος των μαθημάτων είναι να αναβαθμιστεί το επιστημονικό επίπεδο των φαρμακοποιών και να επικαιροποιηθούν οι γνώσεις τους σχετικά με τις πιο συχνές παθήσεις που ταλαιπωρούν τους ασθενείς που εξυπηρετούν στα φαρμακεία τους, ώστε να τους προσφέρουν τις πιο σύγχρονες λύσεις στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Το επόμενο μάθημα έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιανουαρίου, ώρα 20:00 με εισηγητή τον ενδοκρινολόγο, διδάκτορα Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, πανεπιστημιακό υπότροφο, Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού Α΄ Παθολογικής Κλινικής νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ», Σπυρίδωνα Καρρά και τίτλο μαθήματος «Χρόνιες επιπλοκές του σακχαρώδους διαβήτη».

Ο 3ος κύκλος μεταπτυχιακών σεμιναρίων θα ολοκληρωθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2018.

pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS