Σε ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα του ωραρίου, η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ φαρμακοποιών "καλεί την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει σε ρυθμίσεις που δεν έχουν κανένα δημοσιονομικό όφελος, αλλά ΜΟΝΟ εξυπηρετούν συμφέροντα και να υλοποιήσει τις μετεκλογικές δεσμεύσεις της" και απευθύνει κάλεσμα ετοιμότητας στους φαρμακοποιούς. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

 

Συνάδελφοι

Πυκνώνουν τελευταία τα δημοσιεύματα που φέρνουν τα συμφέροντα, μέσω των θεσμο.. τροικανών, να πιέζουν την κυβέρνηση για τα ΜΥΣΥΦΑ, αλλά και ντόπια παρόμοια με τα μνημονιακά ΜΜΕ προεξάρχοντα, για υποχωρήσεις του υπουργείου Υγείας σε σχέση με το ΩΡΑΡΙΟ.

Εμείς θέλουμε να μείνουμε στις δεσμεύσεις του υπουργού Υγείας, ενώπιον όχι μόνο καμιά δεκαριά μελών του Δ.Σ. ΠΦΣ, αλλά και βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ότι «τα ΜΥΣΥΦΑ για εμάς είναι φάρμακα και θα μείνουν στα φαρμακεία και στο ΩΡΑΡΙΟ Εμείς είμαστε με τα 10.000 φαρμακεία και όχι με τα 200».

Θα θυμίσουμε απλά στην κυβέρνηση ότι όταν οι φαρμακοποιοί ήταν στον αγώνα απέναντι στα μνημόνια, την τρόικα, το ΔΝΤ κλπ, οι 200 όχι μόνο ήταν απόντες, αλλά ήταν στην απέναντι όχθη, υπέρ των μνημονίων και των εγχώριων εκφραστών τους.

Λέγαμε, στις 31-03-15 σε ανακοίνωσή μας με τίτλο «Τη νίκη τη φέρνει ο αγώνας!», όχι προφητικά αλλά με κοινό νου, ότι «δεν επαναπαυόμαστε, Τα συμφέροντα καραδοκούν και προσπαθούν να προκαλέσουν ασφυξία, πολιτική και οικονομική, στη κυβέρνηση για να ματαιώσουν προοδευτικές αλλαγές» ΚΑΙ
«Χρειάζεται επομένως ένα νέο φαρμακευτικό κίνημα που θα πιέσει για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης».

Δυστυχώς το να πάρεις την κυβέρνηση δεν είναι τόσο δύσκολο. Το να πάρεις την εξουσία στα χέρια σου είναι το δύσκολο σε αυτή τη χώρα.

Καλούμε:
- την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει σε ρυθμίσεις που δεν έχουν κανένα δημοσιονομικό όφελος, αλλά ΜΟΝΟ εξυπηρετούν συμφέροντα και να υλοποιήσει τις μετεκλογικές δεσμεύσεις της.

ΚΑΛΟΥΜΕ:
τους συναδέλφους μας να είναι σε ετοιμότητα και αποφασισμένοι να ακολουθήσουμε το μόνο δρόμο που ξέρουμε καλά. Το δρόμο του αγώνα μέσα από τα συλλογικά μας όργανα. Με ψυχραιμία και όχι κινήσεις εν θερμώ και πανικό, χωρίς μεγαλοστομίες και ανέξοδα κούφια λόγια, αλλά με σχέδιο και αποφασιστικότητα.

ΚΑΙ σε αυτό το αγώνα, όπως σε κάθε κοινό μας αγώνα, τα μέλη και οι φίλοι της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ φαρμακοποιών θα είναι στην πρώτη γραμμή.

- Τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά κατακτιέται!

- ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ φαρμακοποιών 10-05-2015

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr