pfizer pharma academy

Η εταιρεία Pfizer hellas ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας του “Pfizer Pharma Academy” με τον οικονομολόγο Νίκο Βελτρά. Ο Νίκος Βελτράς έχει ειδικευθεί σε θέματα Marketing και Πωλήσεων και έχει πολυετή επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία στον ιατροφαρμακευτικό χώρο. Με την εκπαίδευση ασχολείται παραπάνω από 20 χρόνια και σεμινάριά του έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες φαρμακοποιοί.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα Selling και Sales Management από το CIM (U.K.), καθώς και από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποιήσεων (Υπουργείο Εργασίας). Τα τελευταία χρόνια είναι συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πειραιά – Κέντρο Ερευνών. Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και αρθογράφος σε εξειδικευμένα περιοδικά και εφημερίδες και διευθύνει την εταιρεία Professional Team, με αντικείμενο την εκπαίδευση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Με την συνεργασία του Ν. Βελτρά θα ανέβουν 6 διαδικτυακά σεμινάρια, τα οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα και στο χρόνο που επιθυμούν, οι έλληνες φαρμακοποιοί, μέσω της ιστοσελίδας της Pfizer www.pfizerpro.gr.

Το πρώτο σεμινάριο είναι ήδη «στον αέρα» με θέμα: Δημιουργική πώληση στο Φαρμακείο: Πρόκληση ή Αναγκαιότητα

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS