40 years

Η Medochemie Hellas διακρίθηκε για 2η συνεχή χρονιά και συμπεριλήφθηκε στον ετήσιο επιχειρηματικό οδηγό «Diamonds of the Greek Economy 2016», ανάμεσα στις εταιρείες Distinguished. Κατά την εκδήλωση αναδείχθηκανοι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.

Η Medochemie Hellas, εταιρεία γενοσήμων, η οποία είναι θυγατρική της Medochemie Ltd, εταιρεία που φέτος γιορτάζει τα 40 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας, είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη, δυναμική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά.

Η Medochemie Ltd, μια πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία, με έδρα στην Κύπρο, αναπτύσσει, παρασκεύαζει, εμπορεύεται και διανέμει επώνυμα γενόσημα και super-γενόσημα φαρμακευτικά προϊόντα από το 1976. Η Medochemie Ltd διαθέτει 13 μονάδες παραγωγής, διατηρεί 3,800 άδειες για 630 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα, σε πάνω από 10 θεραπευτικές κατηγορίες, τα οποία διανέμονται σε όλη την υφήλιο, σε περισσότερες από 100 χώρες.

Στην Ελλάδα, η Medochemie Hellas, στην οποία εργάζονται περισσότεροι από 50 άνθρωποι, επικεντρώνεται στον τομέα του συνταγογραφούμενου γενόσημου φαρμάκου στην ιδιωτική αλλά και στη νοσοκομειακή αγορά. Η εταιρεία προσφέρει περισσότερα από 30 προϊόντα κυρίως στις κατηγορίες του κεντρικού νευρικού συστήματος, της καρδιολογίας και της παθολογίας.

Παράλληλα, σημαντικό είναι και το κοινωνικό έργο της εταιρείας, η οποία είναι αρωγός μέσω δωρεών φαρμακευτικού υλικού σε κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία της χώρας.

Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της βράβευσης του Νοεμβρίου, όπου μετά από μια εξαιρετική πορεία 4 ετών, η Medochemie Hellas βραβεύθηκε ως: “Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία γενοσήμων φαρμάκων στην Ελλάδα για τα τελευταία 4 έτη, μέσα σε ένα αρνητικό περιβάλλον.”

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr