ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Με επιτυχία ξεκίνησε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 το 7o Pharma & Health Conference στο DivaniCaravel. Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Πασχάλης Αποστολίδης επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι:

"Ο τομέας της Υγείας, τον οποίο όλοι μας υπηρετούμε, είναι αδιαμφισβήτητα στον πυρήνα της ουσιαστικής προόδου μιας χώρας και απόλυτο μέτρο για την ασφάλεια των πολιτών και την σχέση τους με το κράτος. Ταυτόχρονα όμως αυτό που συχνά παραγκωνίζεται δεν είναι απλά η σημαντική συνεισφορά του κλάδου στην ελληνική οικονομία, αλλά η αναπτυξιακή δυναμική που φέρνει με τη δημιουργία προστιθέμενων αξιών που μεταφράζονται σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τη χώρα, για την οικονομία, για τους πολίτες.

Με υπερβάσεις και ρεαλισμό, ώστε να δοθεί περιεχόμενο στο στόχο της βιωσιμότητας, της δικαιοσύνης και του εκσυγχρονισμού του Συστήματος Υγείας με αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα. Άλλωστε, το φάρμακο είναι κοινωνικό αγαθό, αλλά και Εθνικό Κεφάλαιο, είναι μέρος της λύσης και απαραίτητο για να πιστέψει μία χώρα πως είναι γερή και δυνατή, ώστε να ελπίζει πως τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα."

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr