2nd Athens Diabetes Forum

Η Ascensia Diabetes Care συμμετείχε ως χορηγόςστο 2ND ATHENS DIABETES FORUM – Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Φ.Ε.Ε.), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.) και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.).την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017.
Η Ascensia Diabetes Care είναι μία παγκόσμια εταιρεία, αφοσιωμένη στο να βελτιώνει τη ζωή των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη και στο να τους βοηθάει να αποκτήσουν οι ίδιοι τον έλεγχο της ζωής τους. Για το λόγο αυτό θέλησε να στηρίξει με τη χορηγία της το 2nd Athens Diabetes Forum, στο οποίο επισημάνθηκαν οι πολιτικές υγείας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη, ο ρόλος της ισορροπημένης διατροφής, καθώς και η προσαρμογή των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη στο κοινωνικό περιβάλλον.

Μεταξύ άλλων, σημειώθηκε και η σημασία της παρακολούθησης και της ασφάλειας στην αυτομέτρηση, καθώς και της συνεργασίας του ασθενή με τον ιατρό και τους λοιπούς επαγγελματίες υγείας, ενώ τονίστηκε η συμβολή των νέων τεχνολογιώνστην αντιμετώπιση και αυτοδιαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε τόσο στο νέο σύστημα παρακολούθησης σακχάρου αίματος CONTOUR® NEXT ONE, το οποίο περιλαμβάνει τον υψηλής ακρίβειας μετρητή Contour Next ONE και την εύκολη στη χρήση εφαρμογή ContourDiabetesapp.

Ο έξυπνος μετρητής Contour Next One, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή ως ένας απλός μετρητής για όλους, προσφέροντας εξαιρετική ακρίβεια και αξιοπιστία αποτελεσμάτων μέτρησης, λειτουργία smartLightαλλά και δεύτερη ευκαιρία δειγματοληψίας. Έχοντας στα χέρια τους έναν απλό και εύκολο στη χρήση έξυπνο μετρητή, ένα μεγάλο ποσοστό των ατόμων με διαβήτη μπορεί πλέον μέσω της ολοένα και αυξανόμενης πρόσβασης στην τεχνολογία για smartphones και tablets να έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο που παρακολουθεί και διαχειρίζεται τον διαβήτη του.Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή ContourDiabetesapp συνδέεται αδιάλειπτα με τον μετρητή μέσω τεχνολογίας Bluetooth® συλλέγοντας αυτόματα όλα τα δεδομένα του μετρητή και εμφανίζοντάς τα με εύκολο και κατανοητό τρόπο σε ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο αλλά και σε μορφή απλών και κατανοητών γραφημάτων, που βοηθούν τον χρήστη να παρακολουθεί τις γλυκαιμικές του τάσεις και τα μοτίβα.. Επιπλέον, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στα άτομα με διαβήτη να προσθέτουν πληροφορίες σχετικά με τα γεύματά τους, τη σωματική τους δραστηριότητα, τη φαρμακευτική τους αγωγή, ακόμη και φωτογραφίες του φαγητού τους. Έτσι, τα αποτελέσματα μέτρησης αποκτούν περισσότερο νόημα για τον χρήστη και σε βάθος χρόνου τον βοηθούν να κατανοήσει καλύτερα πώς θα πρέπει να προσαρμόσει το θεραπευτικό του πλάνο για την καλύτερη διαχείριση του διαβήτη του..Επίσης, η τεχνολογία αυτή συμβάλει και στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ του ατόμου με διαβήτη και του ιατρού του, βοηθώντας την εύκολη ανταλλαγή της πληροφορίας και τις πιο εστιασμένες συζητήσεις είτε κατά την επίσκεψη είτε εκ των προτέρων με την αποστολή συγκεντρωτικών αναφορών αποτελεσμάτων μέτρησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έξυπνο σύστημα Contour Next One μπορεί κανείς να βρει στο www.contournextone.gr 

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr