Χειμερινή Αποστολή Ομάδας Αιγαίου στην Αλόννησο

Η WinMedica, η ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική φαρμακευτική εταιρία, βρέθηκε για ακόμη μία φορά δίπλα στην Ομάδα Αιγαίου. Αυτή τη φορά, στήριξε τη Χειμερινή Αποστολή της Ομάδας Αιγαίου στην Αλόννησο, πουπραγματοποιήθηκε από τις 13 έως και τις 15 Οκτωβρίου.
Η WinMedica παρέδωσε δωρεάν στους κατοίκους του νησιού μετρητές σακχάρου OnCall® Vivid με τα αντίστοιχα αναλώσιμα τους (σκαρφιστήρες και ταινίες μέτρησης) και Sofargen® Spray, το επουλωτικό σπρέι για την αντιμετώπιση δερματικών μικροτραυμάτων, ιδίως αμυχών, γδαρσιμάτων, κοψιμάτων, επιφανειακών τραυμάτων και γενικά λύσεων της συνέχειας του δέρματος.

Η Χειμερινή Αποστολή της Ομάδας Αιγαίου στην Αλόννησο, πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, με 70 εθελοντές.Συγκεκριμένα, στους κατοίκους της Αλοννήσου δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφθούν 23 ειδικευμένους ιατρούς και να πραγματοποιήσουν, μεταξύ άλλων, αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις στο πλήρως στελεχωμένο μικροβιολογικό εργαστήριο της Ομάδας καθώς και δωρεάν εμβολιασμoύς κατά του πνευμονιόκοκκου.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS