Pharma Forum

Με την απόφαση 21/2018, το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου ενέκρινε τη νέα θεσμική δομή και λειτουργία του PhRMA Innovation Forum (PIF), το οποίο αποτελεί και επισήμως πλέον θεσμικό μη κερδοσκοπικό φορέα, εκπροσωπώντας 23 καινοτόμες φαρμακευτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τις: ABBVIE, ACTELION, AMGEN HELLAS, ASTELLAS, ASTRAZENECA, BAXALTA HELLAS, BAYER HELLAS, BMS HELLAS, CSL BEHRING HELLAS, GENESIS PHARMA, GILEAD SCIENCES HELLAS, GSK, JANSSEN - CILAG, MERCK HELLAS, MSD, NOVARTIS HELLAS, NOVO-NORDISK HELLAS, PFIZER HELLAS, PHARMASERVE- LILLY, ROCHE HELLAS, SANOFI-AVENTIS, SHIRE HELLAS, UCB.

«Το PhRMA Innovation Forum εκπροσωπεί τις φαρμακευτικές εταιρίες που αντιπροσωπεύουν την καινοτομία στη χώρα μας, επιδιώκοντας να εξασφαλίσουν σε κάθε ασθενή πρόσβαση στις πλέον σύγχρονες θεραπείες. Με γνώμονα την αποστολή του, αποτελεί ουσιαστικά έναν επίσημο νέο θεσμικό συνομιλητή του συνόλου των φορέων που λαμβάνουν αποφάσεις και δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας.Παραμένουμε στη διάθεση όλων των θεσμικών παραγόντων του χώρου, προεξάρχοντος του αρμόδιου Υπουργείου. Η πρόσβαση όλων των ασθενών στις σύγχρονες θεραπείες είναι η προτεραιότητα και ευθύνη για εμάς και αποτελεί το βασικό αντικείμενο της δραστηριοποίησής μας, ταυτόχρονα με τη διασφάλιση της οικονομικής προσιτότητας  σε αυτές. Η φωνή της φαρμακευτικής καινοτομίας από τη θέση του επίσημου συνομιλητή, καθίσταται πλέον θεσμοθετημένη, περισσότερο δυνατή, απολύτως ξεκάθαρη και σταθερά εστιασμένη στους ασθενείς» δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος της PIF Μάκης Παπαταξιάρχης.Να σημειωθεί ότι άμεσα ο αριθμός μελών του PIF αναμένεται να αυξηθεί σε 26 με την προσθήκη 3 ακόμη πολυεθνικών εταιρειών που ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον της ενεργούς συμμετοχής τους.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS