grandmama.gr

Όταν η βιωματική ανάγκη μεταλλάσσεται σε site... κάτι ενδιαφέρον κρύβεται! Αυτή ήταν και η αφορμή για τη δημιουργία του grandmama που έχει όραμα να αποτελέσει ένα ουσιαστικό και πολύτιμο βοήθημα στους συγγενείς των ηλικιωμένων.

Η ιδέα ξεκίνησε μέσα από την προσωπική εμπειρία ενός ανθρώπου, της Μαρίας, που τα τελευταία δύο χρόνια βιώνει τις αλλαγές που έφερε στη ζωή και στην καθημερινότητα της το γεγονός ότι μεγάλωσε η μητέρα της και χρειάζεται περισσότερη φροντίδα. Αντιμετώπισε όλα τα εμπόδια που προέκυψαν και βρήκε τις λύσεις, ώστε η ζωή και των 2 πλευρών να είναι - όσο γίνεται - αρμονική.

Πραγματικά, τι κάνουμε όταν οι γονείς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας χρειάζονται βοήθεια ώστε να γεράσουν με αξιοπρέπεια;

Έχουμε την καλή πρόθεση, αλλά μας λείπουν οι γνώσεις, οι απαντήσεις, οι λύσεις σε πρακτικά ζητήματα, η αντοχή, η υπομονή, ο χρόνος, όπως επίσης, η βοήθεια ενός επαγγελματία-φροντιστή που θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ηλικιωμένου αλλά και στη δική μας ως συγγενή.

Οι τρεις προτεινόμενες υπηρεσίες του grandmama.gr θα μας βοηθήσουν να βρούμε:

1. Έμπιστο φροντιστή, νοσηλευτή ή συνοδό συντροφιάς για τον ηλικιωμένο μας, τον οποίο επαγγελματία, η ομάδα του grandmama έχει πρώτα γνωρίσει και αξιολογήσει σε προσωπική συνέντευξη.

2. Λύσεις και συμβουλές σε θέματα που αφορούν την ποιότητα ζωής, τη δική μας και των ηλικιωμένων που φροντίζουμε.
Η πληθώρα των άρθρων του site καλύπτουν τους τομείς της υγείας, της διατροφής, της ψυχολογίας και της θεραπευτικής άσκησης, τόσο των ηλικιωμένων, όσο και των συγγενών τους. Συνεντεύξεις, μαρτυρίες, πρακτικές συμβουλές, συνταγές, προτάσεις, επιστημονικές έρευνες και εξελίξεις, με την υπογραφή πάντα έμπειρων επιστημόνων και ειδικών.

3. Το grandmama περνάει στην πράξη αναζητώντας προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή των ηλικιωμένων και λύνουν τα χέρια των φροντιστών. Συμπληρώματα για την ενίσχυση του οργανισμού, για την προσωπική φροντίδα και την υγιεινή των ηλικιωμένων, ορθοπαιδικά προϊόντα, έξυπνα βοηθήματα, χρήσιμες συσκευές υγείας και σύνδεσμοι βοήθειας μάς περιμένουν στο site.

Σας καλούμε, λοιπόν, στο www.grandmama.gr για να βρείτε όλα όσα χρειάζονται οι αγαπημένοι μας ηλικιωμένοι αλλά και εμείς οι συγγενείς τους. Η αισιόδοξη και φρέσκια ματιά του, θα κάνει την πλοήγησή σας ευχάριστη!

pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS