GIVMED LEO 1

Η LEO Hellas, με παράδοση σε σκευάσματα για δερματικές παθήσεις, συνεργάστηκε με το GIVMED και στάθηκε δίπλα σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες προσφέροντας σε 18 κοινωφελείς φορείς, 2.860 αντιβιοτικές κρέμες για δερματικές λοιμώξεις και επιμολυσμένα τραύματα, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για έναν χρόνο. Η LEO Hellas στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας ένωσε δυ-νάμεις με το GIVMED με στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση σε βασικά φάρμακα, των πολιτών που το έχουν ανάγκη, με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο.

Οι φορείς που παρέλαβαν τις αντιβιοτικές κρέμες είναι 3 κοινωνικά φαρμακεία, Δάφνης-Υμηττού, Ηλιούπολης και Δήμου Βέροιας, 5 γηροκομεία, της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας & Φιλαδέλφειας, η Εστία Κωνσταντινουπό-λεως, Ο Καλός Σαμαρείτης Πεύκης, η Στέγη Κατοίκων Γερόντων και το Φι-λανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου «Διονύσιος Θεοφιλά-τος», καθώς και 10 μη κυβερνητικές οργανώσεις όπως το Ορφανοτροφείο Θηλέων Ι&Μ Χατζηκυριάκου, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, το Οικοτροφείο Ιωαννίνων TACT Hellas, η Κίνηση Πολιτών Δυτι-κής Αθήνας, η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας, η ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για την Αντιμετώπιση της Νόσου Alzheimer, το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων, το Αννουσάκειο Ίδρυμα, το Ίδρυμα Γ&Α Χατζηκώνστα, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων.

«60 χρόνια στην Ελλάδα βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας έχουν περισσότερο ανάγκη» τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της LEO κ. Νίκος Ραγκούσης και σημείωσε ότι «η συνεργασία μας με το GIVMED αντι-προσωπεύει τη δέσμευσή μας σε κάθε δράση που δίνει αξία στην κοινωνία και πρεσβεύει την καινοτομία. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συ-νανθρώπων μας τόσο μέσω δράσεων κοινωνικής προσφοράς όσο και μέσω των καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων που αναπτύσσουμε».

Το GIVMED καινοτομεί παγκοσμίως και δίνει λύση στο πρόβλημα της έλ-λειψης φαρμάκων λειτουργώντας ως κόμβος σύνδεσης μεταξύ του ιδιώτη με τον χρήστη μέσα από μια διαδικασία τόσο εύκολη και άμεση όσο η χρήση μιας εφαρμογής στο κινητό. Από το 2016 έως σήμερα, το GIVMED δικτύωσε συνολικά 19.432 κουτιά φαρμάκων, υποστήριξε 38 κοινωφελείς φορείς, α-νέπτυξε 5 είδη δράσεων για τη δωρεά φαρμάκων από ιδιώτες, κοινωφελείς φορείς, εταιρείες, φαρμακοβιομηχανίες ενώ οργάνωσε την πρώτη πανελ-λαδική έρευνα για τη διαχείριση των οικιακών φαρμάκων.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr