Αύξηση ανθρώπινου δυναμικού κατά 46,40% την τελευταία 4ετία!

menarini salus

Σημαντική διάκριση απέσπασε η Menarini Hellas για τη συνεχή αλλά και υγιή επιχειρηματική ανάπτυξή της στον τομέα Υγεία- Φάρμακο–Ομορφιά, στην ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας Salus Index Awards 2018, που διοργανώνει ο εκδοτικός οργανισμός NEW TIMES PUBLISHING. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις με τα υψηλότερα κέρδη, τις περισσότερες προσλήψεις τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια και προγράμματα καινοτομίας.

Συγκεκριμένα η Menarini Hellas έχει πραγματοποιήσει 116 νέες προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού την τελευταία τετραετία, αύξηση που αντιστοιχεί σε 46,40%. Η διάκριση αυτή αποτελεί μία ακόμα επιτυχία για τη Menarini Hellas και επιβεβαιώνει την υγιή και δυναμική πορεία της καθώς και την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων, παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς φαρμάκου και τη συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση στη χώρα μας.

Το βραβείο παρέλαβε κατά την τελετή απονομής, ο κ. Γεώργιος Συκιανάκης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε «Αφιερώνω τη διάκριση σε όλους, όσοι τόλμησαν και εισηγήθηκαν στην Menarini Hellas, νέα αναπτυξιακά προγράμματα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον κλάδο και σε όλους, όσοι κλήθηκαν να τα υλοποιήσουν και όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία, το έκαναν με επιτυχία».

Επίσης ο κ. Συκιανάκης κατά την τοποθέτηση του, αναφέρθηκε στην Πολιτεία τονίζοντας ότι «ευκαιρίες για ανάπτυξη της αγοράς στην οποία δραστηριοποιούμαστε υπάρχουν. Όλοι θα πρέπει να προσανατολιζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Για να υπάρξουν όμως αποτελέσματα και συνέχεια η Πολιτεία θα πρέπει να βοηθήσει ενισχυτικά, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και βελτιώνοντας τους κανόνες και τις διαδικασίες σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό αλλά και ευαίσθητο τομέα, όπως ο τομέας του φαρμάκου».

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr