papathanasis

«Αποστολή μας είναι να παρεμβαίνουμε στα Ευρωπαϊκά όργανα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα ο φαρμακευτικός κλάδος σε θέματα όπωςοι ελλείψεις φαρμάκων, η ψηφιοποίηση των μεγάλων δεδομένων (big data), η  εφαρμογή της νομοθεσίας για τα ψευδεπίγραφα φάρμακα, αλλά και οι νέοι κανονισμοί της Ε.Ε. Παραμένει επίσης απόλυτη προτεραιότητά μας η ανάδειξη του αναντικατάστατου ρόλου και του έργου του φαρμακοποιού». Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Θανάσης Παπαθανάσης, Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Φαρμακοποιών στο περιθώριο των εργασιών του Συνεδρίου της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών που πραγματοποιήθηκε στην Κρακοβία.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις ενέργειες της Ένωσης σε σχέση με τα νέα όργανα που θα εκλεγούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τα αποτελέσματα των ΕυρωεκλογώνΕπίσης έγινε αναφορά σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και τη σημασία του ρόλου του Φαρμακοποιού σε τομείς όπως η πρόληψη, η συμμόρφωση των ασθενών στις θεραπείες, ο εμβολιασμός, η φαρμακοεπαγρύπνηση.

«Ο Φαρμακοποιός αποτελεί σημαντικό πυλώνα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και ο ρόλος του στην πρόληψη αλλά και στην εξοικονόμηση πόρων για τα εθνικά συστήματά υγείας είναι κομβικός. Στόχος μας η διαρκής εκπαίδευση του Φαρμακοποιού και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες» κατέληξε ο κ. Παπαθανάσης.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr