Μ. Παπαταξιάρχης: «Οι νέες διακρίσεις αποδεικνύουν την αφοσίωσή μας στο έργο μας»

10 janssen gold gold progress 0

H Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρία του ομίλου Φροντίδας Υγείας Johnson & Johnson, έλαβε Χρυσό Βραβείο (Gold Award) από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index). Επίσης, απέσπασε την τιμητική διάκριση Best Progress Gold Award, ως η εταιρία με τη μεγαλύτερη πρόοδο μεταξύ των εταιριών που βρέθηκαν στο επίπεδο Gold,  καθώς και ειδικό έπαινο για την ιδιαίτερα υψηλή επίδοση στον πυλώνα ‘ΑΓΟΡΑ’, που αφορά στον υψηλό βαθμό πελατοκεντρικής προσέγγισης της Janssen. 

Πρόκειται για την τρίτη βράβευση της Janssen Ελλάδος στο πλαίσιο του CR Index, που είναι ένα αξιόπιστο, στρατηγικό εργαλείο αξιολόγησης και σημείο αναφοράς για την αναγνώριση των επιδόσεων των εταιρειών σε θέματα ΕΚΕ με βάση διεθνή κριτήρια.

Σχετικά με τη σημαντική αυτή διάκριση, ο κος Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος Janssen Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Η σταθερή πρόοδος που για τρίτη συνεχή χρονιά σημειώνουμε, φέρνει νέες διακρίσεις οι οποίες αποδεικνύουν την υψηλή επικέντρωση και μακροχρόνια δέσμευση της Janssen Ελλάδος, για ουσιαστική ενσωμάτωση υπεύθυνων και βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών στην εταιρική στρατηγική της. Με προτεραιότητά μας τον ασθενή, ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία και όραμα ένα καλύτερο αύριο για όλους, θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε, ενισχύοντας συνεχώς το θετικό, εταιρικά υπεύθυνο αποτύπωμά μας».

J003883 WEB BANNERS STREPSILS VIT C 300x300
J003734 WebBanner NurofenDurance 300x300px
300x300 webinars 2020
300x300

Flash not installed.

300X300NewPharmaCorner copy copy