galenica ekdilosi

Η Φαρμακευτική Εταιρεία GALENICA πραγματοποίησε Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Τα Οφέλη του Ύπνου», το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υπνολογίας, με προσκεκλημένους Επαγγελματίες Υγείας από τη Θεσσαλονίκη. Ομιλητές της Επιστημονικής Εκδήλωσης ήταν ο κύριος Δημήτριος Δικαίος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υπνολογίας & Καθηγητής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ο κύριος Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Ψυχίατρος.

Ο κύριος Δημήτριος Δικαίος, αναφέρθηκε στις διαταραχές του ύπνου αναλύοντας διεξοδικά τις αιτίες που προκαλούν έναν μη ποιοτικό και διακοπτόμενο ύπνο και εστίασε στα οφέλη που απορρέουν από τη βελτίωση της ποιότητας αλλά και της διάρκειας του ύπνου. Επίσης, στην ομιλία του ο κύριος Δικαίος πρόσθεσε ότι ο ύπνος είναι απαραίτητος για μια πλειάδα λειτουργιών, όπως η βελτίωση της νοητικής επεξεργασίας, η ασφάλεια, η ευεξία και η ψυχική διάθεση, η ανοσολογική υποστήριξη, η ανάπαυση και η εξισορρόπηση λειτουργιών του οργανισμού.

Επιπρόσθετα, ο κύριος Παναγιώτης Παναγιωτίδης, εστίασε την ομιλία του στην αντιμετώπιση της αϋπνίας και των διαταραχών ύπνου καθώς και τον ρόλο των συμπληρωμάτων διατροφής ως σύγχρονα - φυσικά βοηθήματα ύπνου. Ανέπτυξε τις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές, αλλά και τους παράγοντες που συντελούν στην επιλογή της κατάλληλης αγωγής, οι οποίοι είναι: η συμπτωματολογία, ο θεραπευτικός στόχος, η παλαιότερη ανταπόκριση του ασθενούς στη λαμβανόμενη θεραπεία, οι προτιμήσεις του ασθενούς, το κόστος, η διαθεσιμότητα θεραπειών, οι συννοσηρότητες, οι αντενδείξεις, οι αλληλεπιδράσεις με έτερες αγωγές και οι ανεπιθύμητες ενέργειες. Καταλήγοντας την ομιλία του παρουσίασε ως σύγχρονη επιλογή, τα νεότερα φυσικά βοηθήματα ύπνου στην αντιμετώπιση της αυπνίας και των διαταραχών ύπνου καθώς και τα επιστημονικά δεδομένα αποτελεσματικότητας κι ασφάλειας αυτών.

Η Επιστημονική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη ευγενική υποστήριξη της Galenica και του Aquilea Sueno. To Aquilea Sueno είναι ένα σύγχρονο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο συνδυάζει τη Μελατονίνη και τα φυσικά συστατικά Βαλεριάνα, Πασιφλόρα και Παπαρούνα της Καλιφόρνιας, καθώς και την καινοτομία διπλής στιβάδας, δηλαδή τους διαφορετικούς χρόνους απελευθέρωσης των δραστικών κατά την διάρκεια της νύχτας. Η τεχνολογία της διπλής στιβάδας συμβάλλει όχι μόνο στη γρήγορη έλευση του ύπνου αλλά σε ένα συνεχόμενο ύπνο χωρίς διακοπές. Η Μελατονίνη και τα τρία εκχυλίσματα βοτάνων (Βαλεριάνα, Πασιφλόρα και Παπαρούνα Καλιφόρνιας) κυκλοφορούν ήδη στη Ευρώπη ως συμπλήρωμα διατροφής με την ονομασία Aquilea Sueno, ενώ στην Ελλάδα κυκλοφορεί το τελευταίο έτος.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS