Η Δημοκρατία που γεννήθηκε σε αυτή τη χώρα, απαιτεί την δημιουργία κομμάτων τα οποία εκφράζουν μια συγκεκριμένη πολιτική, παραθέτουν το πρόγραμμά τους, και καλούν τους πολίτες να ψηφίσουν ανάλογα με το συμφέρον τους το επάγγελμά τους και γενικά την φιλοσοφία τους ...

Τα κόμματα δηλαδή αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Δημοκρατίας, η οποία εκφράζεται μέσω αυτών... Οι δε βουλευτές που αναδεικνύονται από τις εκλογές οφείλουν να εκφράζουν την βούληση και τις ανησυχίες των πολιτών από τους οποίους εκλέγονται... Αλλά ως εδώ!

Στους κλάδους ακολουθείται μεν η ίδια τακτική, διότι και εκεί υπάρχει η ανάγκη έκφρασης των ανησυχιών και της βούλησης των μελών τους...αλλά υπάρχει η εξής ΔΙΑΦΟΡΑ :
Ο κλάδος πρέπει να εκλέξει εκπροσώπους που να μετεφέρουν τα προβλήματά του στα κόμματα και στην Κυβέρνηση και ΟΧΙ ... εκπροσώπους των κομμάτων και της Κυβέρνησης που να μεταφέρουν τις ... εντολές τους στον κλάδο. Ο κλάδος και εν προκειμένω οι φαρμακοποιοί δεν μπορούν να είναι εντελοδόχοι της ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ Κυβέρνησης, πολύ δε περισσότερο όταν αυτές οι εντολές πλασάρονται με .... γαρνιτούρα ... τον Κυβερνητικό Συνδικαλισμό...
Ο Κυβερνητικός Συνδικαλισμός καταστρέφει τα πάντα στο διάβα του, γιατί λειτουργεί κατ’ αρχάς με στόχο το συμφέρον της Κυβέρνησης που παρέχει ως αμοιβή ... κυβερνητικές και άλλες θέσεις για αυτούς που τον υπηρετούν!
Και τον υπηρετούν γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκαν με το αντικείμενο του κλάδου τους. Θα μπορούσε μάλιστα να πεί κανείς ότι κάποιοι κάποιοι από αυτούς, έχουν ξεχάσει ... που είναι το φαρμακείο τους και παρόλα αυτά ζητούν την ψήφο των συναδέλφων τους για να τους ... εκπροσωπήσουν! Στον παραλογισμό μάλιστα που διακρίνει την προσπάθειά τους προτείνουν ... λύσεις που ποτέ δεν εφάρμωσαν όταν ήταν στα πράγματα και ... ανακαλύπτουν τώρα που ... αναχωρούν!

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS