Η Medochemie Hellas βραβεύτηκε για 3η συνεχή χρονιά και συμπεριλήφθηκε στον ετήσιο επιχειρηματικό οδηγό «Diamonds of the Greek Economy 2018». Κατά την εκδήλωση αναδείχθηκαν οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.

Η Medochemie Hellas, εταιρεία γενοσήμων, η οποία είναι θυγατρική της Medochemie Ltd, εταιρεία με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας, είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη, δυναμική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά.

Η Medochemie Ltd, μια πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία, με έδρα στην Κύπρο, αναπτύσσει, παρασκεύαζει, εμπορεύεται και διανέμει επώνυμα γενόσημα και super-γενόσημα φαρμακευτικά προϊόντα από το 1976. Η Medochemie Ltd διαθέτει 13 μονάδες παραγωγής, διατηρεί 3,800 άδειες για 630 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα, σε πάνω από 10 θεραπευτικές κατηγορίες, τα οποία διανέμονται σε όλη την υφήλιο, σε περισσότερες από 100 χώρες.

Στην Ελλάδα, η Medochemie Hellas, στην οποία εργάζονται περισσότεροι από 50 άνθρωποι, επικεντρώνεται στον τομέα του συνταγογραφούμενου γενόσημου φαρμάκου στην ιδιωτική αλλά και στη νοσοκομειακή αγορά. Η εταιρεία προσφέρει περισσότερα από 30 προϊόντα κυρίως στις κατηγορίες του κεντρικού νευρικού συστήματος, της καρδιολογίας και της παθολογίας.

Παράλληλα, σημαντικό είναι και το κοινωνικό έργο της εταιρείας, η οποία είναι αρωγός μέσω δωρεών φαρμακευτικού υλικού σε κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία της χώρας.

Η διάκριση αυτή για τη Medochemie Hellas, έρχεται σε συνέχεια των βραβεύσεων των τελευταίων ετών για την εξαιρετική της επιχειρηματική απόδοση.

PSEF2019 banner 300x300 EGRAFH
14oPAGRHTIO 300x300

Flash not installed.

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD