MSDteamEffort2019

Στο πλαίσιο της ημέρας εθελοντισμού της MSD, όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας για άλλη μια χρονιά έκαναν την διαφορά συμμετέχοντας σε πλήθος δράσεων σε όλη την Ελλάδα. Η MSD ανταποκρίθηκε στις ανάγκες πολλών Οργανισμών και ιδιωτών και οι εργαζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η ημέρα εθελοντισμού αποτελεί σημαντικό πυλώνα της Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρίας και μέρος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «Life Matters».  Συνάδει επίσης απόλυτα με τη συνολική πολιτική της εταιρίας “MSD gives back” η οποία παρέχει σε κάθε υπάλληλο την ευκαιρία να διαθέσει έως και 40 ώρες αμειβόμενου χρόνου, κάθε έτος, για να βοηθήσει έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής του. Οι ενέργειες κάθε χρόνο επιλέγονται από την ομάδα εθελοντισμού της εταιρίας με γνώμονα το μεγαλύτερο αντίκτυπο και συμβολή στην τοπική ελληνική κοινωνία.

Οι ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν συνολικά:

  • Δημιουργικό εργαστήρι για την ΕΛΕΠΑΠ, Make a Wish, Κιβωτό του Κόσμου και ΦΛΟΓΑ
  • Συσκευασία βιβλίων για το Βιβλιοπωλείο των Αστέγων
  • Προετοιμασία και διανομή φαγητού για το «Δείπνο της Αγάπης» με ωφελούμενους 200 άστεγους
  • Τακτοποίηση τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών στα Κέντρα Στήριξης του Χαμόγελου του Παιδιού σε Αττική, Θεσσαλονίκη, και Κρήτη και Πάτρα
  • Απασχόληση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Παιδικής Αγκαλιάς στη Θεσσαλονίκη
  • Καθαρισμός περιβάλλοντος χώρου του Οικοτροφείου – Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Δουραχάνης

Η ημέρα εθελοντισμού της MSD τιμάται κάθε χρόνο την ίδια χρονική περίοδο με την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, 5 Δεκεμβρίου. Ο εθελοντισμός αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη κοινωνικής αλλαγής και βιώσιμης ανάπτυξης και οι άνθρωποι της MSD θα συνεχίσουν να στηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τοπική κοινωνία.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr