Αντιλαμβάνομαι την προεκλογική πρεμούρα παρατάξεων και υποψηφίων προκειμένου να αποδείξουν ό,τι κατά τη γνώμη τους εξυπηρετεί τους στόχους τους.
Δεν συμφωνώ όμως με την πρακτική αλλοίωσης της πραγματικότητας, όταν αυτή δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά τους. Γίνομαι πιο συγκεκριμένος:

Οι συνάδελφοι της «Συνεργασίας» προσπαθώντας να αποδείξουν ότι το Δ.Σ. του ΠΦΣ λειτουργεί με αδιαφάνεια, επικαλούνται ψευδώς ότι το Δ.Σ. δεν αποφάσισε για την πρόταση περί πειθαρχικού. Για να βοηθήσω την επιλεκτικά ασθενή μνήμη τους, τους θυμίζω ότι:

Η πρόταση για τροποποίηση της διάταξης περί πειθαρχικών στάλθηκε σε ΟΛΑ τα μέλη του Δ.Σ. με e-mail στις 22.7.2013 (υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία) συνοδευόμενη από σχετική εισήγηση του κ. Παπαγεωργίου.

Το θέμα συζητήθηκε στο Δ.Σ. δύο (2) ημέρες αργότερα στις 24.7.2013 επί της αρχής χωρίς να ληφθεί απόφαση.

Ξανασυζητήθηκε στο αμέσως επόμενο Δ.Σ. ένα μήνα αργότερα, στις 22.8.2013 οπότε και ολοκληρώθηκε η συζήτηση και η λήψη σχετικής απόφασης. (Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν μαγνητοφωνημένα πρακτικά) 

Η πρόταση στάλθηκε στο Υπουργείο Υγείας με email στις 2.10.2013 (υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία) και εκκρεμούσε έκτοτε.

Όλα τα υπόλοιπα που επικαλούνται οι συνάδελφοι καθώς και τα χρονικά άλματα που επιχειρούν θολώνοντας τα νερά, είναι προφανές ότι καταπίπτουν από την αναλυτική παρουσίαση των γεγονότων.

Εάν δεν θυμούνται, θα μπορούσαν τουλάχιστον να ρωτήσουν.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΦΣ

Πηγή: PHARMATEAM

OSFE 2024 300x300
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr