Με εμπιστοσύνη στην κρίση σας, απευθύνομαι σε σας, λίγο πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία, για να διαβεβαιώσω ότι με την δύναμη που θα μου δώσετε.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι – με συνέπεια και ειλικρίνεια - όπως όλα αυτά τα χρόνια , για ένα βιώσιμο και αξιοπρεπές Φαρμακείο.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να επουλωθούν οι πληγές των μνημονίων.

Και φυσικά αυτός που ΔΕΝ θέλει, ΔΕΝ μπορεί.

Δεν μπορεί γιατί δεν πείθει ότι είναι ικανός?

Δεν μπορεί γιατί το παρελθόν του μας έχει διδάξει τις αντοχές του, την δύναμή του, τον πραγματικό του χαρακτήρα?

Δεν μπορεί γιατί οι ίδιοι οι άνθρωποι τελικά δεν τον πιστεύουν?

Εδώ που βρίσκεται ο Κλάδος, και η κοινωνία, ΔΕΝ είναι Λύση η μονοκρατορία της μιάς άποψης. Αυτή μας οδήγησε εδώ, ως νοοτροπία!
Μην φοβάστε, μην ενδώσετε σε "πολιτικές" του χθές!
Αξιοι συνάδελφοι υπάρχουν σε όλα τα σχήματα.

Πρόθεσή μου είναι να αποδείξω ότι κάποιοι δεν λένε όλη την αλήθεια και με μόνο επιχείρημα την κατάργηση του Δικαστικού μέλους στα νέα υπό νομοθέτηση Περιφερειακά Πειθαρχικά Συμβούλια προσπαθούν να περισώσουν και να διατηρήσουν τα σημερινά ΠΣ, στα οποία, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι αποφάσεις ελέγχονται από τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες περιορίζοντας επικίνδυνα τον θεσμικό τους ρόλο ως μελών των Πειθαρχικών Συλλογικών Οργάνων των ΝΠΔΔ αλλά και υποβαθμίζοντας και τη θεσμική παρουσία του Δικαστικού Λειτουργού.

Συνάδελφοι,
τα τελευταία τρία χρόνια ο κλάδος μας, όπως και όλη η χώρα, βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα. Μέσα στο γενικότερο "τσουνάμι" κοινωνικοοικονομικής καταστροφής και εξαθλίωσης, που επέφερε η μνημονιακή πολιτική μην αφήνοντας καμία κοινωνική και επαγγελματική ομάδα αλώβητη, δεν ήταν δυνατόν το ελληνικό φαρμακείο να μείνει ανεπηρέαστο.

Η προεκλογική περίοδος τελείωσε και μαζί με αυτή και το ... «μαρτύριο» του τηλεφώνου των εκλεκτόρων.

Για τον υπογράφοντα υπήρξε πράγματι ένα δίλημμα για το πως θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί η μέχρι σήμερα πεπατημένη που ακολουθείται τόσα χρόνια κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα , στις εσωτερικές εκλογές του Π.Φ.Σ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ Π.Φ.Σ.

Αγαπητοί συνάδελφοι

ΑΝ πιστεύετε ότι το δευτεροβάθμιο όργανό μας πρέπει να αλλάξει τρόπο και δομή λειτουργίας,
ΑΝ... χορτάσατε από δήθεν «περήφανες νίκες» και θέλετε να αντισταθείτε σε όλα αυτά που συνεχίζουν να... έρχονται,
ΑΝ πιστεύετε σε ένα ΜΗ κυβερνητικό, αλλά περήφανο συνδικαλισμό,
ΑΝ ονειρεύεστε ένα διαφορετικό μέλλον από αυτό που μας επιφυλάσσουν Κυβέρνηση, Τρόϊκα και οι συν αυτών,

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2014

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι

Βρισκόμαστε μπροστά στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ στον ΠΦΣ.
Περάσαμε μια τριετία έντονων αναταράξεων, πολλών προβλημάτων και ποικίλων αλλαγών.
Η χώρα βρέθηκε στη δίνη των μνημονίων, στο μέσον μιας οικονομικής κρίσης που ανάλογη δεν είχε ζήσει εδώ και πολλές δεκαετίες.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Στις 14 Ιουνίου εκλέγουμε το νέο ΔΣ του ΠΦΣ, και η Πανελλήνια Φαρμακευτική Συμμαχία, δηλώνει δυναμικά παρούσα στην αλλαγή της συνδικαλιστικής λογικής και κουλτούρας. Η ξεκάθαρη εκπροσώπηση των φαρμακοποιών, χωρίς υπόγειες διαδρομές και η ουσιαστική βελτίωση της φαρμακευτικής νομοθεσίας, πρέπει από εδώ και πέρα να είναι ζητήματα αιχμής, για τη νέα διοίκηση του ΠΦΣ.

Αγαπητοί συνάδελφοι, τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε υποστεί μια μεγάλη απώλεια του εισοδήματός μας, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι συνανθρωποί μας. Είναι μια κατάσταση την οποία ζούμε καθημερινά στα φαρμακεία μας είτε είναι σε χωριά είτε σε πόλεις.

Μαγικές λύσεις δυστυχώς δεν υπάρχουν και όσο και αν θέλουμε να υπήρχε το "μαγικό ραβδάκι", με το οποίο θα λυνόταν τα προβλήματα του κλάδου και όχι μόνο, δυστυχώς δεν υπάρχει. Οι ταγοί του κλάδου μας αυτή τη δύσκολη συγκυρία προσπάθησαν να περισσώσουν ότι μπορούσαν και ότι ήταν δυνατό μέσα στις δυνάμεις ενός συλλογικού οργάνου.

OSFE 2024 300x300
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr