Παρατίθεται το κείμενο της επιστολής του Κ. Παράσχου, προέδρου Φ.Σ. Ημαθίας, προς τον Περιφερειάρχη Αττικής για την επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του ΠΦΣ.

ΠΡΟΣ
Περιφερειάρχη Αττικής Κ. Σγουρό

Κ. Περιφερειάρχα

Εκπροσωπώντας τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας από την θέση του προέδρου και έχοντας έννομο συμφέρον απευθύνομαι σε εσάς διότι μετά από τις εκλογές του δευτεροβάθμιου οργάνου μας και συγκεκριμένα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου οι υπηρεσίες δεν επικύρωσαν τα αποτελέσματα των εκλογών της 14-06-2014 με άμεσο αποτέλεσμα το δευτεροβάθμιο όργανο να μην υφίσταται και να παίρνονται αποφάσεις οι οποίες βλάπτουν την δημόσια υγεία, αλλά και τον κλάδο μας.

Επειδή η στάση των υπηρεσιών σας δεν είναι η δέουσα και κατά επέκταση η δική σας διότι εσείς είστε υπόχρεος υπογραφής ως προς την επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του Π.Φ.Σ. σας εφιστώ την προσοχή ότι εάν στις επόμενες ημέρες δεν επικυρωθούν εκ μέρους σας τα αποτελέσματα έτσι ώστε να κινηθεί η διαδικασία συγκρότησης σε σώμα για την εκλογή προέδρου επιφυλάσσομαι να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά εναντίον σας επικαλούμενος το άρθρο 259 του Π.Κ. περί παράβασης καθήκοντος.

Με τιμή
Κίμων Παράσχου
Πρόεδρος Φ.Σ. Ημαθίας

Πηγή: farmakopoioi

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS