Lets ΠΑΠ application 1

Το Let’s ΠΑΠ, στo πλαίσιo της εκστρατείας για την πρόληψη του Καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, θα βρίσκεται από την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στο Golden Hall, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσες γυναίκες ολοκληρώσουν με επιτυχία τα διαδραστικά μαθήματα της εφαρμογής, να συμμετέχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.
Το Let’s ΠΑΠ, η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας είναι ένα δωρεάν application που έχει δημιουργηθεί από την φαρμακευτική εταιρία AENORASIS με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group).

Το Let’s ΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια σειρά διαδραστικών μαθημάτων και quiz που ενημερώνουν για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του ιού HPV. Στο Let’s ΠΑΠ application κάθε γυναίκα μπορεί να καταγράψει τον κύκλο της και η εφαρμογή θα την ενημερώνει για την αναμενόμενη ημερομηνία της επόμενης περιόδου και τις ημέρες ωορρηξίας. Επίσης, από το ημερολόγιο της εφαρμογής δίνεται η δυνατότητα σημείωσης της κατάσταση κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών (ροή αίματος, πόνος και διάθεση), ενώ το applicationμε τη σειρά του θα προτείνει συμβουλές διατροφής που σχετίζονται με την κατάσταση και θα ανακουφήσουν. Το Let’s ΠΑΠ υπενθυμίζει με σχετικό reminder τα ραντεβού με τους γιατρούς. Τέλος, από τη Βιβλιοθήκη του Let’s ΠΑΠ που θα ανανεώνεται συνεχώς, θα μπορούν να ενημερώνονται για μια σειρά θεμάτων όπως η διατροφή και η άσκηση από επαγγελματίες του χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή: www.letspap.gr και στο Facebook: letspap

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS